2012-12-02 14:13:11
Φωτογραφία για Έτσι είναι το ποδόσφαιρο…
Ο Νταβίντ Φουστέρ έχει χάσει στα τελευταία ματς όσες ευκαιρίες δεν έχει χάσει μαζί από όταν ήρθε στον Θρύλο, ωστόσο ο ίδιος δεν δείχνει να πτοείται. «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο», είπε μετά το ματς με τον Πλατανιά και έδωσε το σύνθημα νίκης με Άρσεναλ.

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την προσφορά του Νταβίντ Φουστέρ στον Ολυμπιακό από τη στιγμή που ήρθε στην ομάδα αλλά ούτε και το γεγονός ότι έχει προσφέρει πολλά και άκρως σημαντικά γκολ σε Ελλάδα και Ευρώπη. Για τον λόγο αυτό άλλωστε και ο κόσμος προσπάθησε να του ανεβάσει το ηθικό στο ματς με τον Πλατανιά χαρίζοντάς του ένα θερμό χειροκρότημα κατά τη στιγμή της αλλαγής του.

Ο ίδιος ο Ισπανός πάντως έχει την απαραίτητη εμπειρία που χρειάζεται για να μην χάσει το ηθικό του μετά από αυτές τις χαμένες ευκαιρίες: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όλα μπαίνουν και όλα χάνονται. Κερδίσαμε κι αυτό έχει σημασία, οπότε συνεχίζουμε. κοιτάμε το ματς με την Άρσεναλ και την νίκη που θέλουμε να πάρουμε», δήλωσε μετά το ματς με τον Πλατανιά, δίνοντας παράλληλα τα σύνθημα της νίκης επί της Άρσεναλ.

http://www.katimagiko.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ