2012-12-03 00:54:40
Φωτογραφία για ΑΝΑΜΟΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ
Στον Ολυμπιακό περιμένουν να έχουν σύντομα επίσημη ενημέρωση από την διοίκηση του ΟΑΚΑ σχετικά με τις κάμερες παρακολούθησης για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται εν αναμονή των απαιτούμενων διευκρινίσεων αναφορικά με την λειτουργία του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης στο περιθώριο του ντέρμπι των δύο αιωνίων αντιπάλων. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα του "gazzetta.gr", η ΠΑΕ Ολυμπιακός την σχετική ενημέρωση περιμένει να την έχει σε επίσημη μορφή από την διοίκηση του ΟΑΚΑ όσο πιο γρήγορα γίνεται προκειμένου να καθοριστούν οι επόμενες κινήσεις της.

Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!

Ήδη σύμφωνα με τη νεότερη πληροφόρηση για το πρόβλημα που έχει προκύψει με τις κάμερες ελέω των οφειλών του Παναθηναϊκού προς το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας αλλά και το ζήτημα που υπάρχει και με την ΔΕΗ έχουν ενημερωθεί και οι εισαγγελικές αρχές και η ελληνική αστυνομία. Μάλιστα ήδη έχουν διευκρινίσει προς την διοίκηση του σταδίου πως περιμένουν αλλά και πρέπει να δουλέψουν κανονικά οι κάμερες.


Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!

Οι ερυθρόλευκοι δεν αλλάζουν θέση γύρω από το θέμα. Η άποψή τους είναι ότι τα όποια προβλήματα υφίστανται με τις κάμερες πρέπει να αποκατασταθούν άμεσα και να λειτουργήσουν όπως ακριβώς πρέπει. Ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να δεχθεί να μην είναι όλα στην εντέλεια στην... μάχη του ΟΑΚΑ καθώς επιζητά να καταγραφούν όλα όσα θα γίνουν πριν, κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
οι παπατζήδες…
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
οι παπατζήδες…
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ