2012-12-04 13:22:02
Φωτογραφία για NISSAN Juke Nismo Dark Knight Rises προς τιμήν του Batman
του Μιχάλη Ντιβέρη

Το Nissan Juke Nismo Dark Knight Rises είναι μία και μοναδική έκδοση του «Super Juke» με σαφείς αναφορές στον super ήρωα Batman.

To Nissan Juke Nismo Dark Knight Rises είναι ένα και μοναδικό και κατασκευάστηκε με έναν και μόνο σκοπό. Να εορταστεί η συνεργασία της Nissan με την Warner Bros.

To bodykit του Juke Nismo Dark Knight Rises έχει αλλαγές, ενώ το χρώμα του αμαξώματος είναι μαύρο ματ, όπως επιβάλλεται για αυτοκίνητο με θέμα τον Batman.

Φυσικά δεν απουσιάζουν τα πολυπόθητα σήματα της Nismo, ενώ υπάρχουν επιπροσθέτως τα σήματα του Batman σε αλουμίνιο. Μερικές ακόμη ξεχωριστές πινελιές για την εμφάνιση του αυτοκινήτου αποτελούν οι μαύρες ζάντες 18 ιντσών με κόκκινες λεπτομέρειες (για να ταιριάζουν με το υπόλοιπο αμάξωμα).

Το εσωτερικό του έχει φυσικά σήματα Batman σε διάφορα σημεία και στα προσκέφαλα των μαξιλαριών. Το ένα και μοναδικό αυτό Nissan Juke Nismo Dark Knight Rises θα δοθεί στο νικητή του διαγωνισμού Thrill Test ο οποίος θα είναι σε ισχύ έως τις 28 Φεβρουαρίου.

Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες και φυσικά να δηλώσετε τη συμμετοχή στο builttothrill.co.uk.

peritroxon.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ