2012-12-05 11:20:05
Φωτογραφία για Τελευταία μυστικά για τις τάσεις της μόδας αυτό το χειμώνα!
Τα ψώνια κατά τη διάρκεια του χειμώνα είναι από τα αγαπημένα μας χόμπι και έχει έρθει η ώρα για να κάνουμε και τις κύριες αγορές, μιας και πλησιάζουν οι γιορτές των Χριστουγέννων.

Στη κορυφή των τάσεων φέτος θα βρείτε κομψά σακάκια, μακριά παλτά και αρκετά πουλόβερ και χρώματα και σχέδια. Θα δείτε ότι το γεωμετρικά σχέδια πάνω στα ρούχα πλέον φοριέται πολύ. Μπορείτε να φορέσετε μαύρο ή άσπρο σε αντίθεση και όλο αυτό σε καρό έκδοση. Αν θέλετε να είστε μέσα στη μόδα μπορείτε να πάρετε ένα καρό μάλλινο πουλόβερ ή μια ζακέτα που κλείνει και το λαιμό και έτσι θα είστε μέσα στη μόδα.

Τα prints είναι πολύ must και μπορείτε να αγοράσετε τις εκδόσεις με τα ψυχεδελικά σχέδια. Το κόκκινο, το μαύρο και το άσπρο θα είναι τα αγαπημένα σας αυτό το χειμώνα.

Τα παντελόνια πλέον αγκαλιάζουν το πόδι και δεν είναι τόσο φαρδιά όσο άλλοτε και αυτό γιατί, θα χρειαστεί να αναδείξετε τις καμπύλες σας και ιδιαίτερα τους γόφους.


Έχουμε αναφέρει ξανά, ότι το δερμάτινο φέτος θα κάνει θραύση και μάλιστα αυτό που γυαλίζει. Τα δερμάτινα πανωφόρια θα πρέπει να είναι φαρδιά αυτό το χειμώνα και αποφύγετε τα στενά. Σίγουρα ένα μακρυ και φαρδύ παλτό θα σας κρατήσει ζεστές και θα δώσει και πολύ όμορφο στυλ. Εδώ δεν ξεχνάμε τις ζώνες, που έχουν καθιερωθεί ως το απόλυτο must εργαλείο.

Οι μπότες έχουν την δική τους συμμετοχή το φετινό χειμώνα. Αν θέλετε να είστε μέσα στη μόδα οι μπότες τύπου καουμπόι είναι ότι πρέπει. Συνδυάστε το καθημερινό σας ντύσιμο με πουλόβερ και μπότες και πάντα θα είστε In.

φώτο εξωφύλου:femail

http://www.beu.com.cy
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ