2012-12-06 07:11:38
Φωτογραφία για Έσπασε το ρεκόρ του Ραούλ ο Ροντρίγκεζ
Ο νεότερος παίκτης που έκανε ντεμπούτο με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League είναι ο Χοσέ Ροντρίγκεζ, σε ηλικία 17 χρόνων και... 354 ημερών. Ο νεαρός μέσος αγωνίστηκε στο 4-1 της Ρεάλ Μαδρίτης επί του Άγιαξ, για την έκτη αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, καταρρίπτοντας έτσι το ρεκόρ του Ραούλ, ο οποίος στις 13 Σεπτεμβρίου 1995 έκανε το ντεμπούτο του με τους «μερέγχες» σε αγώνα Champions League, σε ηλικία 18 ετών, τριών μηνών και 26 ημερών.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έκανα το ντεμπούτο μου στο Τσάμπιονς Λιγκ, ήμουν ενθουσιασμένος με το να το κάνω σε αυτή τη διοργάνωση, για αυτό κράτησα τη φανέλα μου», δήλωσε αρχικά ο Ροντρίγκεζ για να προσθέσει για τα πρότυπά του:

«Μου αρέσουν πολύ οι Τσάμπι Αλόνσο και Κεντίρα, αλλά πάνω από όλους ο Τσάμπι. Μου συμπεριφέρεται άψογα και μου λέει να μένω ήρεμος. Δεν μπορώ να συγκρίνω τον εαυτό μου με τον Ραούλ, ο οποίος είναι ένας από τους μεγαλύτερους αστέρες στην ιστορία του ποδοσφαίρου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το απόλυτο ρεκόρ, στην Ευρώπη, διατηρεί ο Σελεστίν Μπαμπαγιάρο. Ο νιγηριανός άσος έκανε το ντεμπούτο του με την Άντερλεχτ στις 23 Νοεμβρίου του 1994, σε ηλικία 16 ετών και 87 ημερών.
Sport-fm
pontikonews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ