2012-12-06 20:37:03
Φωτογραφία για Αιχμές Ευ. Βενιζέλου για το φορολογικό νομοσχέδιο
«Η αγορά περιμένει. Περιμένει ρευστότητα, περιμένει χρήμα, περιμένει ευκαιρίες. Διψά. Και θέλουμε να υπάρξει απάντηση», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος στην ομιλία του... στη συνεδρίαση της Γραμματείας της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου.

«Και είναι λάθος από την άποψη αυτή, να ανοίγουν νέα μέτωπα με την κοινωνία, όπως αυτό που έχει ανοίξει με το κυοφορούμενο φορολογικό νομοσχέδιο», συμπλήρωσε.

«Εμείς θέλουμε η χώρα μας να εκπληρώνει τις υποχρεώσεις της να είναι συνεπής, να μην μπορεί κανείς να την κατηγορήσει επαναλαμβάνοντας τα γνωστά στερεότυπα για την Ελλάδα και τους Έλληνες, τα αρνητικά, τα υπονομευτικά. αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει σε βάρος μισθωτών, συνταξιούχων, σε βάρος των παιδιών, σε βάρος των νέων ανέργων, σε βάρος των νέων αυτοαπασχολούμενων και ελεύθερων επαγγελματιών», συνέχισε.

«Μπορεί να κατατεθεί εμπροθέσμως και να ψηφιστεί το φορολογικό νομοσχέδιο, αρκεί να γίνουν δεκτές οι συγκεκριμένες υπεύθυνες τεκμηριωμένες προτάσεις μας. Δεν χρειάζεται τώρα να θιγεί η κλίμακα φορολόγησης μισθωτών και συνταξιούχων, δεν χρειάζεται τώρα να ανοίξουμε μια συζήτηση η οποία μπορεί να φέρει στο επίκεντρο αντιδράσεις εύλογες, δίκαιες για τη μεταχείριση των οικογενειών με παιδιά. πρέπει να σεβαστούμε τις οικογένειες με παιδιά και το βάρος που κουβαλάει ο μισθωτός που έχει παιδιά, είναι αδιανόητο να τον αδικεί το φορολογικό σύστημα», είπε.
ipop.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ