2012-12-13 11:18:41
Φωτογραφία για Όλα μηδέν στο πρώτο ματς της Λάρισας και του Αστέρα
Χωρίς γκολ έληξε η αναμέτρηση ΑΕΛ-Αστέρας Τρίπολης στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ΑΕΛ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την υπέρ της αριθμητική υπεροχή που δημιουργήθηκε στην λήξη του πρώτου ημιχρόνου με την αποβολή του Καρντάσιο.

Ο Αστέρας δεν φάνηκε ότι επηρεάστηκε από την αποβολή του ενώ είχε ορισμένες καλές στιγμές που θα μπορούσε να σημειώσει γκολ.

Πλέον, οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν την πρόκριση στον επαναληπτικό στην έδρα του Αστέρα στις (22/12).

ΑΕΛ(Μιχάλης Ζιώγας): Σέρεμετ, Σκούπρας, Ραπτάκης, Γιώτας, Δημόπουλος(65' Καρανίκας), Νεμπεγλέρας, Πόνσε, Ζουρούδης, Δεινόπαπας(77' Χασομέρης), Τσιμπάμπα, Φρανκού(62΄Ζεκίνια)

Αστέρας Τρίπολης(Σάκης Τσιώλης): Μπαντής, Γιαλούσης, Μπαρτολίνι,  Καστέλς, Φορμίκα, Αλβάρεζ, Καρντάσιο, Φραγκουλάκης(64' Ναβάρο), Αλβάρο(46' Ράγιος), Ντε Μπλάσις(82' Έγκον), Καλαντζής


Κίτρινες: Δημόπουλος, Σερεμέτ, Μπαρτολίνι, Κάστελς, Καλαντζής, Τσιμπάμπα

Κόκκινες: Καρντάσιο

Η ΑΕΛ απείλησε στο πρώτο δεκάλεπτο με σουτ του Τσιμπάμπα που κατέληξε άουτ. Ο Αστέρας απάντησε στο 13' όταν η κεφαλιά του Μπαρτολίνι βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν όταν ο Καρντάσιο του Αστέρα, λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου, δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

Η ΑΕΛ προσπάθησε να το εκμεταλλευτεί στην επανάληψη αλλά η καλά στημένη άμυνα του Αστέρα έδιωχνε κάθε κίνδυνο από την εστία του Μπαντή.

Αντίθετα, στο 71' ο Καλαντζής απείλησε την ΑΕΛ με γυριστό σουτ που έφυγε ψηλά πάνω από την εστία του Σερεμέτ. Οι "βυσσινοί" απάντησαν στο 73' με σουτ του Ζεκίνια που απέκρουσε ο Μπαντής.

Η σημαντικότερη ευκαιρία για τον Αστέρα χάθηκε στο 78'. Ο Καλαντζής βρέθηκε ξεχασμένος έξω από την περιοχή της ΑΕΛ, αυτός πάσαρε στον επερχόμενο Ράγιος, το σουτ του Ισπανού απέκρουσε αρχικά ο Σερεμέτ, στην επαναφορά της μπάλας ο Ναβάρο από την μικρή περιοχή και διαγώνια δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ καθώς έδιωξε στην γραμμή ο Ραπτάκης.

Η ΑΕΛ απάντησε στο 79' με κεφαλιά του Τσιμπάμπα που έφυγε άουτ. Ο αγώνας έκλεισε με την ευκαιρία του Ζουρούδη, το σουτ του οποίου από την μικρή περιοχή δεν ήταν ιδιαίτερα δυνατό και ο Μπαντής μπλόκαρε την μπάλα.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ