2012-12-14 15:30:04
Φωτογραφία για Βαρέλα ο «πράσινος» αρχισκάουτερ
Ο Ούγκο Βαρέλα είναι ο άνθρωπος από τα χέρια του οποίου θα περνάνε όλες οι μεταγραφές του Παναθηναϊκού, αποτελώντας εισήγηση του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν γνωστό ότι είχε βρει εδώ και μερικό διάστημα το υπεύθυνο για το τμήμα σκάουτινγκ του Τριφυλλιού και το μόνο στοιχείο που είχε διαρρεύσει, ήταν η πορτογαλική του καταγωγή. Πλέον όμως έγινε γνωστό και το όνομά του, αφού ο «εκλεκτός» είναι ο Ούγκο Βαρέλα όπως αναφέρει το «Goal» και μάλιστα φέρεται να έχει παίξει ρόλο και στις μεταγραφές των Σισοκό, Ζέκα Σο.

Επίσημα πάντως η πρώτη μεταγραφή του πρώην μάνατζερ και συμβούλου ποδοσφαίρου είναι ο Ιάπωνας διεθνής μέσος, Γιοχέι Καζιγιάμα. Ο Βαρέλα βρίσκεται πάνω από 15 χρόνια στο ποδόσφαιρο, ενώ ειδικεύεται στις διαπραγματεύσεις, τις σχέσεις των παικτών με τους συλλόγους, αλλά και τις επαφές.

Ποδόσφαιρο σταμάτησε να παίζει στα 22 του μόλις χρόνια, έχοντας περάσει από Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, Αμαδόρα και Αλβέρκα, με τον τελευταίο του σταθμό να φέρνει και τη γνωριμία του με τον Φερέιρα. Όταν αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ίδρυσε μία εταιρεία μάνατζερ, ονόματι «Football and friends», για να ειδικευτεί στη συνέχεια στην ψυχολογία του αθλητισμού και στο χτίσιμο προφίλ παικτών.


Παράλληλα μιλάει τέσσερις γλώσσες (πορτογαλικά, αγγλικά, Ισπανικά και γαλλικά), ενώ στην πατρίδα του θεωρείται ότι έχει άκρες σε όλο τον κόσμο, από την Αργεντινή, ως και το Ντουμπάι! Όπως αναφέρεται μάλιστα ο Βαρέλα αποτέλεσε εισήγηση του Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος και τον είχε πάντα στο πλευρό του.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ