2012-12-15 09:35:04
Φωτογραφία για Μήνυμα αναγνώστη: Αντώνη βγες από την λήθη!
Άκουσα με προσοχή τον πρωθυπουργό το μεσημέρι να δίνει συνέντευξη στις Βρυξέλες και πραγματικά απόρησα με τον ψευτοπλιτικό τσαμπουκά... που είχε μέχρι και ο τόνος με τον οποίο απευθύνονταν ο κ. Σαμαράς σ τους συνομιλητές άρα κατ΄ επέκταση στον Ελληνικό λάο. Ο πρωθυπουργός λοιπόν με έντονο ναρκισσισμό μας είπε ότι προσπαθεί αγωνίζεται και τρέχει μαραθώνιο για να σώσει την Πατρίδα.

Αναρωτιέμαι ποιος τρέχει μαραθώνιο κ. Σαμαρά εσείς ή ο μέσος Έλληνας του οποίου το εισόδημα έχει συρρικνωθεί σχεδόν στο μισό η κατά τ’ άλλα επιτυχημένη πολίτικη που εφαρμόζεται Ο Έλληνας που τρέχει από δουλεία σε δουλεία για να τα βρει τα χρήματα να πληρώσει τα χαράτσια τα όποια επιβάλλεται για το καλό του, ποιος τρέχει μαραθώνιο; Αυτός που τώρα έμαθε πως το να έχεις παιδιά στην Ελλάδα είναι κατάρα γιατί το κράτους σου λέει πως όσα πιο πολλά παιδιά έχεις τόσο πιο πολλά πληρώνεις.

Κύριε πρωθυπουργέ σας κατανοώ γιατί προφανώς ο μαραθώνιο που τρέχετε καλύπτει μονό την διαδρομή Βρυξέλλες- Μάξιμου και πάλι πίσω… δεν έχετε δει ποτέ τον λαό στα μάτια γιατί αν το είχατε κάνει θα μιλούσατε διαφορετικά σήμερα και όχι τόσο επιδεκτικά ανήθικα.


Κύριε Σαμαρά δε θα πείσετε ποτέ τον μέσο Έλληνα γιατί ο εγωκεντρισμός ο όποιος σας διακρίνει σας αναγκάζει να θριαμβολογείτε με την αποτυχία σας μην μπορώντας να παραδεχτείτε τα όποια λάθη κάνατε. Βλέποντας τον πρόεδρο Χριστόφια να δακρύζει κατάλαβα ότι εσείς δεν θα το κάνετε ποτέ καθώς δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο σας η λέξη αυτοκριτική.

Εμείς ως πολίτες της χώρας πρέπει να αναγνωρίσουμε τα λήθη μας όλων των τελευταίων ετών όμως απαιτούμαι έναν ηγέτη που δεν θα διαπιστώνει απλως αλλά θα λύνει τα προβλήματα.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ