2012-12-15 12:12:15
Φωτογραφία για ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΤΙΑ ΜΟΡΣ
Το τελικό κείμενο της έκθεσης προόδου στην υλοποίηση του δεύτερου μνημονίου αλλά και η τρίτη έκθεση των διαθρωτικών μεταρρυθμίσεων που παρακολουθεί η ομάδα δράσης για την Ελλάδα θα παρουσιαστούν τη Δευτέρα στις Βρυξέλλες, όπως γράφει σήμερα η «Ναυτεμπορική».

Το τελικό κείμενο για την πρόοδο υλοποίησης του δεύτερου μνημονίου θα παρουσιάσει το μέλος της τρόικας που εκπροσωπεί την Ε.Ε., Ματίας Μορς. Το κείμενο θα περιλαμβάνει εκτός από την πρόοδο στα μακροοικονομικά μεγέθη και τις αναμενόμενες μεταρρυθμίσεις και μια αναβαθμισμένη έκδοση της βιωσιμότητας του χρέους μετά και την ολοκλήρωση της επαναγοράς.

Θα περιλαμβάνεται επίσης ένα αναβαθμισμένο πακέτο προαπαιτούμενων δράσεων, που θα συνδέονται με την καταβολή των χρημάτων μέχρι το τέλος του Μαρτίου αλλά και το τέλος του χρόνου.

Η τρίτη έκθεση των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων της ομάδας δράσης θα παρουσιαστεί από τον επικεφαλής της ομάδας, Χορστ Ράιχενμπαχ. Στην έκθεση περιλαμβάνεται η πρόοδος στην απορρόφηση των κοινοτικών πόρων και τις διαδικασίες για την αύξηση της ρευστότητας της αγοράς.

Επίσης, θα περιγράφονται οι αλλαγές που έγιναν και πρέπει ακόμη να γίνουν σε δημόσια διοίκηση, τη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος της δικαιοσύνης, την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και τις απελευθερώσεις των αγορών προϊόντων υπηρεσιών και εργασίας. Θα υπάρχει ακόμη ένα κομμάτι που θα περιγράφει τις δράσεις της ομάδας στον τομέα των αποκρατικοποιήσεων.
 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ