2012-12-16 17:16:23
Φωτογραφία για «Κόλλησαν» στο «Χ» και στο πάτο της βαθμολογίας...
Για έκτη συνεχόμενη αγωνιστική, ο Άρης δεν κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκης, καθώς έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με την Skoda Ξάνθης.

Στην «αντίπερα όχθη», οι ακρίτες, στο δεύτερο παιχνίδι του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο παραμένουν χωρίς εκτός έδρας νίκη!

Δυστυχώς για τους φίλους του Άρη, η ομάδα τους πλήρωσε την δυστοκία που είχε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, -και παραλίγο να τους στοιχίσει- αφού και η Ξάνθη είχε δύο χαμένες ευκαιρίες να σκοράρει, με τον Ονουάτσι να συγκαταλέγεται και εκείνος στους... «μοιραίους» του αγώνα. Τελικά αυτό το αποτέλεσμα δεν ευχαριστεί κανέναν. Τόσο ο Άρης (13 β.), όσο και η Ξάνθη (15 β.) παραμένουν χαμηλά στην βαθμολογία και ο κίνδυνος του υποβιβασμού είναι ορατός Άρης (Λούκας Αλκαράθ): Βελλίδης, Γιαννίτσης, Καζναφέρης, Αγκάνθο (80’ Αγγελούδης), Παπαστεριανός, Πουλίδο, Γιαννιώτας, Μαργαρίτης, Σουνάς, Καραγιάννης (77’ Τριανταφυλλάκος), Νούνο Κοέλιο (89’ Οικονομόπουλος)

Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Λοντίγκιν, Βάλλας, Κομεσίδης, Φλίσκας, Μάνταλος (79’ Μπαξεβανίδης), Γούτας, Μαρίν (71’ Μαρκόφσκι), Μπέρτος, Μαρσελίνιο (64’Πλατέλλας), Ονουάτσι, Ντάνι
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ