2012-12-16 20:47:04
Φωτογραφία για «ΦΟΝΙΚΟ» ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΔΙΔΥΜΟ!
Ο Ραφίκ Τζιμπούρ είναι ασταμάτητος στο πρωτάθλημα με 12 γκολ σε 11 συμμετοχές την ώρα που μαζί με τον Κώστα Μήτρογλου έχουν βάλει έως τώρα 17 τέρματα για τον Ολυμπιακό!

Ένα «φονικό» δίδυμο στην επίθεση συνθέτουν οι Τζιμπούρ και Μήτρογλου, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", με τον πρώτο να συνεχίζει να σκοράρει κατά... ριπάς στην Ελλάδα και τελευταίο... «θύμα» του να είναι ο Πανιώνιος. Ο διεθνής Αλγερινός φορ έφτασε αισίως τα 12 τέρματα στην κορυφή των σκόρερ της Σούπερ Λίγκας, στον πρώτο μόλις γύρο του πρωταθλήματος.

Επίσης έχει την πρωτιά στην κατηγορία των γκολ συγκριτικά με τις τελικές προσπάθειες με 1 / 2.8. Ο διεθνής Έλληνας φορ από την άλλη έχει σκοράρει πέντε φορές έως τώρα στο πρωτάθλημα.

Είναι δεύτερος σε τελικές προσπάθειες στο ελληνικό πρωτάθλημα με 35 στον αριθμό. Το γεγονός πως ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει δύο εξαιρετικά επικίνδυνους και φορμαρισμένους επιθετικούς τον έχει προβληματίσει αρκετά για το αρχικό σχήμα.

Το ερώτημα είναι το πότε και το εάν θα μπορέσει να... χωρέσει και τους δύο επιθετικούς στην βασική ενδεκάδα των ερυθρόλευκων. Πάντως αρκετοί παίκτες του Θρύλου είναι πρώτοι και σε άλλες στατιστικές κατηγορίες στην Λίγκα.

Σε ασίστ (Αμπντούν με 7) και σε γεμίσματα και πάσες (Ιμπαγάσα με 37/86 και 221 αντίστοιχα). Επίσης στην κατηγορία των γεμισμάτων ο Χολέμπας έχει 30/98 και είναι δεύτερος και ο Αμπντούν τέταρτος με 25/98.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ