2012-12-16 21:18:02
Φωτογραφία για Δήλωση Εκπρόσωπου του ΛΑΟΣ πρ. Βουλευτή Κ. Αϊβαλιώτη για το φορολογικό
από το Γραφείο Τύπου

"Με το φορολογικό η κυβέρνηση... φορο-παραλογίζεται αφού δεν θα υπάρξουν ούτε φορολογικά έσοδα, ούτε επενδύσεις , ενώ η ίδια το απαξίωσε -πριν καν το ψηφίσει- προαναγγέλλοντας την κατάθεση άλλου φορολογικού νομοσχεδίου σε 6 μήνες..."

Ο Εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ πρ. Βουλευτής Κ. Αϊβαλιώτης έκανε την ακόλουθη δήλωση για την ανεργία :

"Η ανεργία επισήμως ξεπέρασε το 25 % , ενώ στην πραγματικότητα 1 στους 2 Ελληνες είναι άνεργοι ή υποαπασχολούνται. Κατά τραγική σύμπτωση, 1 στους 2 ψήφισε τα κόμματα της συγκυβέρνησης τον περασμένο Ιούνιο..."

Ο Κ. Αϊβαλιώτης απάντησε στον Αδωνι Γεωργιαδη ο οποίος στην σημερινή εκπομπή "Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν" της "ΖΟΥΓΚΛΑΣ" με τον δημοσιογράφο Λ. Παναγιώτου επεχείρησε - μάλλον ανεπιτυχώς- να θυμηθεί στιγμές τού περάσματος του από τον ΛΑΟΣ:

"Καταρχάς - αν και "φουλ" μνημονιακός - ο Α
. Γεωργιάδης έχασε την ...μνήμη του.Ο Αδωνις Γεωργιάδης έκανε "παρέα" κάθε είδους ( μνημονιακή ή άλλη) μέσα στον ΛΑΟΣ μόνο με όσους πρόδωσαν, δηλαδή με Βορίδη, Πλεύρη κλπ Δεν θυμάται καλά ίσως επειδή άλλαξε ως τώρα αρκετά κόμματα και έτσι συγχέει ψηφοφορίες, αρχηγούς, στελέχη κλπ.Οσο για την εκλογικη επίδοση την δική του και την δική μου ,μια ματιά στα αποτελέσματα των εκλογών του φετινού Μαϊου αποδεικνύει ότι συνέτριψα, αναλογικά, την επίδοσή του σε σταυρούς στον ΛΑΟΣ , και ίσως γι' αυτό μόλις που αποκρύπτεται μια μικρή πικρία του. Τέλος , επειδή εγώ παίζω μπάσκετ και όχι τέννις όπως εκείνος, ας χρησιμοποιήσω ένα τεχνικό όρο απο το αγαπημένο μου άθλημα: αν ήμασταν και οι δύο υποψήφιοι στο ίδιο κόμμα και μπορούσαμε να συγκρίνουμε επί ισοδυνάμου βάσεως τους προσωπικούς μας σταυρούς προτίμησης , τα εκλογικά μας αποτελέσματα δείχνουν ότι θα τον είχα "φιλοδωρήσει" με " DOUBLE SCORE"...
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ