2012-12-16 22:02:48
Φωτογραφία για Κακό ξεκίνημα για Βαλβέρδε, Πήρε τον «άσο» η Σαραγόσα
Στο πρώτο του ματς στο Μεστάγια η Βαλένθια έχασε 1-0 από τη Ράγιο

Μαύρη πρεμιέρα έκανε ο Βαλβέρδε μπροστά στο κοινό του Μεστάγια καθώς η Βαλένθια ηττήθηκε με 1-0 από την Ράγιο. Οι "νυχτερίδες" πίεσαν πολύ στο πρώτο μέρος αλλά στην επανάληψη η Ράγιο ισορρόπησε το ματς και στο 83' ήρθε το σοκ για τους γηπεδούχους. Η ομάδα του Βαγέκας κέρδισε πέναλτι και ο Τσόρι Ροντρίγκεθ έκανε το 0-1 δίνοντας τελικά το μεγάλο διπλό.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Άλβες, Μπαραγκάν, Ραμί, Ρικάρντο Κόστα, Γκουαρδάδο, Τίνο Κόστα. Μπανέγκα, Φεγκουλί, Ζόνας (64'Μπερνάτ), Πιάτι (48'Παρέχο), Σολδάδο.

ΡΑΓΙΟ Β.: Κομπένιο (66'Ρουμπέν), Αμάτ, Γκάλβεθ, Τίτο, Κασάδο, Αντριάν, Τρασόρας, Ντομίνγκεθ, Βάσκεθ (65'Μπαγκουρά), Πίτι, Μπαπτιστάο.

ΣΑΡΑΓΟΣΑ- ΛΕΒΑΝΤΕ: 1-0

Μεγάλο διπλό πέτυχε η Λεβάντε με 1-0 επί της Σαραγόσα και πλησιάζει την τετράδα.

Στο 12ο λεπτό ο Μπαρκέρο σημάδεψε το δοκάρι της Σαραγόσα, ενώ στο 19' ο Γκαρσία από κοντά νίκησε τον Ρομπέρτο κι έβαλε μπροστά στο σκορ τη Λεβάντε. Στο 24' ο Μουνούα είπε όχι στον Πόστιγκα και στο 27' το σουτ του Ναβάρο έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Ρομπέρτο απέκρουσε την κεφαλιά του Μάρτινς.


Στο 55' το σουτ του Μοντάνιες έφυγε λίγο άουτ, όπως κι εκείνο του ΕΛ Ζαρ στο 64'. Η Σαραγόσα πίεσε στα τελευταία λεπτά αλλά δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει, ενώ στο 90+4' αποβλήθηκε και ο Λελ.

ΣΑΡΑΓΟΣΑ: Ρομπέττο, Αμπραχάμ, Άλβαρο, Σαπουνάρου, Γκόνι (46' Οριόλ), Μοβίγια, Απόνιο, Ροντρίγκες (73' Ορτί), Μοντάνιες, Ζουκουλίνι (46' Παρέδες), Πόστιγκα.

ΛΕΒΑΝΤΕ: Μουνούα, Λελ, Μπαγιεστέρος, Ναβάρο, Χουανφράν, Ιμπόρα, Ντιόπ, Μπαρκέρο (86' Ρότζερ), Μίτσελ (58' Ελ Ζαρ), Γκαρσία (77' Χουάνλου), Μάρτινς.

Valencia 0 - 1 Rayo Vallecano από WorldGoals10
goal24news
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ