2012-12-16 22:06:30
Φωτογραφία για Έπιασε τριάδα η Τότεναμ
Στις νίκες επέστρεψε η Τότεναμ που επικράτησε της Σουόνσι με 1-0

PREMIER LEAGUE- 17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΟΤΕΝΑΜ- ΣΟΥΟΝΣΙ: 1-0

Γήπεδο: Ουάιτ Χαρτ Λέιν

Δύσκολη όσο και σημαντική νίκη πήρε η Τότεναμ κόντρα στη Σουόνσι με 1-0 κι επέστρεψε στην πρώτη τριάδα.

Στο 12' ο Ντεφό απέφυγε τον Τσίκο κι έκανε το σουτ, με την μπάλα να περνά μόλις άουτ, ενώ στο 13' ο Μίτσου έκοψε σωτήρια το σουτ του Ντεφό. Ένα λεπτό αργότερα ο Τσίκο έκοψε τον Αντεμπαγιόρ, ενώ στο 24' ο Τρεμέλ απομάκρυνε την κεφαλιά του Ντέμπσεϊ. Στο επόμενο λεπτό ο Γουίλιαμς έκοψε την μπαλιά του Σάντρο προς τον Ντεφό, ενώ στο 32' η κεφαλιά του Ρούτλετζ έφυγε λίγο άουτ. Στο 39'ο Τρέμελ έδιωξε τη βολίδα του Γουόκερ και στην επαναφορά ο Γκαλάς με κεφαλιά δεν μπόρεσε να σκοράρει ενώ στο 40' ο Ντε Γκουζμάν σούταρε λίγο άουτ. στο 42' ο Μίτσου προσπάθησε να κρεμάσει από πολύ μακριά τον Γιορίς χωρίς επιτυχία.


Στο 48' η κεφαλιά του Ντάιερ από κοντά δεν ήταν καλή ενώ στο 50' το πλασέ του Αντεμπαγιόρ έφυγε άουτ. Στο 66' το σουτ του Ντεφό έφυγε μόλις άουτ, αλλά στο 75' ο Φερτόνγκεν με όμορφο σουτ μετά από σέντρα του Γουόκερ, έκανε το 1-0 κι έδωσε στα «σπιρούνια» τη νίκη.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Γουόκερ, Γκαλάς, Βερτόνχεν, Νότον, Λένον, Σάντρο, Ντεμπελέ (90+3' Πάρκερ), Ντέμπσεϊ (70' Σίγκουρντσον), Αντεμπαγιόρ (72' Τάουνσεντ), Ντεφό

ΣΟΥΟΝΣΙ: Τρεμέλ, Τιεντάλι, Γουίλιαμς, Τσίκο, Ντέιβις, Μπρίτον, Ντε Γκούζμαν (61' Αγουστιέν), Κι (75' Μουρ), Ντάιερ (86' Γκρέιαμ), Μίτσου, Ρούτλετζ

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ- ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: 0-0

Γήπεδο: Χόθορνς

Στο 0-0 κόλλησαν Γουέστ Μπρομ και Γουέστ Χαμ.

Στο 3ο μόλις λεπτό το σουτ του Μπραντ πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 12' ξανά ο Μπραντ αστόχησε από καλή θέση. Στο 32ο λεπτό ο Ριντ αστόχησε από το μισό μέτρο, ενώ και ο Κόουλ στο 36' σούταρε άουτ από κοντά.

Στο 58ο λεπτό ο Νόουμπλ έκανε τραγικό τελείωμα από κοντά, ενώ στο 74' η κεφαλιά του Μόρισον τράνταξε το δοκάρι της Γουέστ Χαμ.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Μίχιλ, Τζόουνς, ΜακΌλεϊ, Όλσον, Ποπόφ, Μπραντ, Μόρισον, Μουλούμπου, Γκέρα (75' Λουκάκου), Οντεμβίγκι, Λονγκ (84' Ρόζενμπεργκ)

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Γιαασκελάινεν, Ντεμέλ (82' Τόμκινς), Ο'Μπράιαν, Ριντ, Κόλινς, Νομπλ, Ο'Νιλ, Νόλαν, Τζάρβις (76' Μαϊγκά), Κόουλ, Τέιλορ
aek365
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ