2012-12-17 11:29:20
Φωτογραφία για ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ
Στη Βραζιλία βρίσκεται σήμερα ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος στις 9.00 θα συναντηθεί με τον Rui  Falcao, Εθνικό  Πρόεδρο του  PT, του κυβερνώντος Κόμματος των Εργαζομένων-Partido dos Trabalhadores στην έδρα του  κόμματος. Θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας με το PT και την ηγεσία του Foro de Sao Paulo.

Το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τον  Joao Felicio, Γραμματέα Διεθνών Σχέσεων της CUT (Central Unica dos Trabalhadores)- Ενοποιημένο Κέντρο Εργατών, αντίστοιχο της ΓΣΕΕ και ύστερα συνάντηση με την ηγεσία του  PSoL- Partido Socialismo e Liberdade - Κόμμα Σοσιαλισμού και Ελευθερίας  με συμμέτοχη της πολιτικού Luciana Genro από το Πόρτο Αλέγκρε.

Ακολουθεί επίσκεψη στο MST: Movimento dos Sem Terra, Κίνημα Ακτημόνων και συναντήσεις με τα πολιτικά κόμματα PPL-Partido Patria Livre Κόμμα Ελεύθερης Πατρίδας και PCdoB: Κομμουνιστικό Κόμμα της Βραζιλίας-Partido Comunista do Brasil PSB: Βραζιλιάνικο Σοσιαλιστικό Κόμμα -Partido Socialista Brasileno. Στις 20.00 θα γίνει ανοιχτή συζήτηση για την κατάσταση στην Ελλάδα στο αμφιθέατρο του  PT.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ