2012-12-17 12:01:09
Φωτογραφία για Οι πιο διάσημες fashion bloggers δημιουργούν τις τάσεις!
Τέσσερις από τις πιο επιδραστικές fashion bloggers στον κόσμο, δημιουργούν καθημερινό στυλ

Είναι από τις πιο επιδραστικές fashion bloggers, με αμέτρητους followers και συνεργασίες με κορυφαίους οίκους μόδας. Τα ρούχα που προτιμούν όχι μόνο γίνονται μόδα, αλλά και sold out σε καταστήματα και sites μέσα σε ελάχιστες μέρες –κάποιες φορές και… ώρες. Fashion toast, The blond salad, Fashion squed, Song of style. 6 αγαπημένα fashion blogs που φιγουράρουν στη λίστα με τα πλέον δημοφιλή. Ποιες είναι οι ιδιοκτήτριές τους; Καθημερινά κορίτσια που αγαπούν το στυλ και τη μόδα και ξεκίνησαν τα blogs τους για να μπορέσουν μέσα από αυτά να εκφράσουν αυτή τους την αγάπη. Φωτογραφίζονται σχεδόν καθημερινά με τις επιλογές τους και δίνουν πληροφορίες και συμβουλές για κάθε τι αφορά στη μόδα.   

 

 

1. H Rumi Neely πρωτοξεκίνησε την ιστοσελίδα της που ονομάζεται "Fashion Toast" το 2008 σε συνδυασμό με ενα e-Bay vintage κατάστημα που ονομάζεται «Treasure Chest Vintage». Μέχρι το 2009 έφτασε να έχει πάνω από 35.000 επισκέψεις την ημέρα. Το Φεβρουάριο του 2011, κέρδισε στα βραβεία του Bloglovin το Best Personal Style Blog and Blogger of the Year.


 

 

 

 

 

2. Η Chiara Ferragni είναι fashion blogger και φοιτήτρια νομικής από το Μιλάνο. Το μπλοκ της "The blond salad" έχει καθημερινά πάνω από 60.000 επισκέπτες. Έχει δημιουργήσει και μία δική της σειρά παπουτσιών με το όνομά της: «Chiara Ferragni».

 

 

3. H Carolina Engman είναι fashion blogger από τη Σουηδία, έχοντας εργαστεί επίσης σαν μοντέλο και στυλίστρια. Το blog της "Fashion Squad" ξεκίνησε το 2006 και έχει χαρακτηριστεί από έγκριτα περιοδικά του χώρου όπως η Teen Vogue, το NYLON Japan, η Vogue Girl Korea, η Vogue Germany και το Elle Spain ως ένα από τα καλύτερα στο χώρο!

 

 

 

 

4. Η Aimee Song δημιούργησε το blog της "Song of Style" το 2008. Γεννήθηκε στο Λονδίνο και είναι σήμερα φοιτήτρια στο Art University στο San Francisco. Της αρέσει να βγάζει φωτογραφίες, παρουσιάζοντας κάθε τι της κάνει εντύπωση και δημιουργεί στυλ, αλλά και να φωτογραφίζεται για το blog της φορώντας τα πιο αγαπημένα της outfits. Μέσα από αυτά τα υπέροχα blogs παίρνουμε ιδέες για έξυπνες και υπέρκομψες εμφανίσεις, αλλά και διάφορες λύσεις σε στυλιστικά μας προβλήματα. Μπορεί τις περισσότερες φορές οι συγκεκριμένες fashion bloggers να προτιμούν κομμάτια από μεγάλους οίκους, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να βρούμε αντίστοιχα σχέδια σε πιο οικονομικά καταστήματα. Όπως άλλωστε έχει πει και η Coco Chanel η μόδα ζει, δημιουργείται και υπάρχει παντού.

Γωγώ Φαρμάκη

Website: http://www.myflashbackfashion.com

http://www.faysbook.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Νέα κόμματα στον ορίζοντα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Νέα κόμματα στον ορίζοντα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ