2012-12-17 12:52:12
Φωτογραφία για Γράμμα: από το Μεξικό:Αν ο Τσίπρας θέλει το καλό της πατρίδας..
Πριν 3,5 χρονια αποφασισα να μεταναστευσω αντιλαμβανομενος τα επερχομενα. Εκλεισα το εστιατοριο μου και ηλθα στο Μεξικο οπου σημερα μετα 2,5 χρονων λειτουργιας καταφερα να εχω το ξακουστο εστιατοριο ΕLEA. Δεν επεσα εξω για την επιλογη μου.

Τον Σεπτεμβριο ευρισκομενος στην Ελλαδα ζητησα να αγορασω λιγα απο τα περιφημα φασολια καρατζοβας. Με λυπη πληροφορηθηκα οτι τα φασολια τα παραγουν μονο Αλβανοι οποτε αναγκαστηκα να πληρωσω 10 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3 κιλα στον εργαζομενο Αλβανο. Οταν τολμησα να ρωτησω τους Ελληνες καθημενους γιατι ρε παιδια δεν παραγεται εσεις φασολια πηγα να βρω τον μπελα μου. Σιγα μην κανουμε φασολια εμεις οι Ελληνες.

 Προχθες διαβασα οτι ο Τσιπρας ζητησε γενικο ξεσηκωμο απο τους αγροτες για ανατροπη. Αν ο Τσιπρας και ο καθε Τσιπρας θελουν να προσφερουν το ελαχιστο στην πατριδα πριν καταντησει αμοιρη καλο θα ειναι να ανατρεψουν σιγα σιγα την νοοτροπια της κοινωνιας και να την ωθησουν στην παραγωγη και οχι στον παρασιτισμο που οι Τσιπροανρεαδες ως κυριοι υπευθυνοι την συνηθισαν. Κρυβουν τον ηλιο με ενα δαχτυλο γιατι ετσι αρεσει στους καφρους. Και δυστυχως φιλε Κωστα οι καφροι ειναι πολλοι. Τα φασολια ειναι ενα μικρο αλλα πραγματικο παραδειγμα με μεγαλη σημασια.

 Δημητρης Αλατζας QUERETARO - MEXICO

capital.gr
 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ