2012-12-17 13:01:29
Φωτογραφία για Εντυπωσιάζει ο Πίνο,αρέσει στον Ολυμπιακό ο Ολαϊτάν
Ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα ο Πίνο έχει τρελάνει του Ρέντη, τη στιγμή που ο Ολαϊτάν βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού.

Πριν καλά καλά ξεκινήσει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, ο Ολυμπιακός έχει ήδη μια προσθήκη στα σκαριά, που μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη και να βοηθήσει τους Πειραιώτες το 2013 σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο λόγος για τον Πάμπλο Πίνο, που προπονείται εδώ και αρκετό διάστημα στου Ρέντη και το τελευταίο καιρό παρουσιάζεται αρκετά ανεβασμένος και σκορπά ενθουσιασμό στους ανθρώπους της ομάδας.

Στον Κολομβιανό άσο δεν λείπουν τα ποδοσφαιρικά προσόντα και τα δυνατά του σημεία είναι η ταχύτητα, η εκρηκτικότητα και οι εντυπωσιακές ενέργειες, όμως μένει να αποκτήσει ξανά καλή φυσική κατάσταση. Οι Πειραιώτες μέχρι στιγμής είναι ικανοποιημένοι και όπως όλα δείχνουν ο Πίνο θα είναι η πρώτη μεταγραφή του Ιανουαρίου.

Κατά τ' άλλα υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που ενδιαφέρουν τους "ερυθρολεύκους" και ένας απ' αυτούς είναι ο Ολαϊτάν. Ο επιθετικός της Βέροιας που έκανε άνω κάτω την άμυνα του Παναθηναϊκού και ήταν μαζί με τον Ιωάννου οι πρωταγωνιστές της τριάρας επί του "τριφυλλιού", βρίσκεται στην λίστα των Πειραιωτών.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είχαν ξεχωρίσει τον 20χρονο άσο και παρακολουθούν την εξέλιξή τους, καθώς θεωρούν πως είναι σε πολύ καλή ηλικία και μπορεί να αποδειχθεί λίρα εκατό.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ