2012-12-18 13:35:39
Φωτογραφία για Και με παραίτηση απειλεί ο Λουράντος εάν λήξουν οι κινητοποιήσεις των φαρμακοποιών Από Βασίλη Βενιζέλο
Εξοργισμένος με το ενδεχόμενο ο πρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ) Θόδωρος Αμπατζόγλου να προτείνει την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συλλόγου την αναστολή των πανελλαδικών κινητοποιήσεων του κλάδου εμφανίζεται ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής (ΦΣΑ) Κώστας Λουράντος.

Ο Θόδωρος Αμπατζόγλου φέρεται να έχει αποφασίσει να εισηγηθεί την αναστολή των πανελλαδικών κινητοποιήσεων των φαρμακοποιών, μετά τη δήλωση του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζου, σύμφωνα με την οποία εντός του Δεκεμβρίου θα εξογφληθεί πλήρως ο κλάδος για τις εκτελεσμένες συνταγές του περασμένου Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα, όμως, με όσα εξηγεί ο Κώστας Λουράντος στο ygeia360.gr, οι φαρμακοποιοί – μέλη του ΦΣΑ δεν έχουν λαμβάνειν για τον περασμένο Σεπτέμβριο από τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), καθώς τότε ο Σύλλογος βρισκόταν σε αναστολή της επί πιστώσει χορήγησης φαρμάκων στους ασφαλισμένους του Οργανισμού.

"Εάν ο κ. Αμπατζόγλου επιλέξει να λήξει την κινητοποίηση λόγω επικείμενης εξόφλησης του Σεπτεμβρίου και μόνον, τότε τι θα πω εγώ στους συναδέλφους μου στον Σύλλογο;", σηνμειώνει ο Κώστας Λουράντος και προειδοποιεί ακόμη και με υποβολή παραίτησής του από τη θέση του μέλους του Δ.Σ. του ΠΦΣ.
YGEIA360.GR
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Καταλανοί για πάντα!!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Καταλανοί για πάντα!!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ