2012-12-18 13:35:44
Φωτογραφία για Καταλανοί για πάντα!!
Οι Καταλανοί ανακοίνωσαν στην επίσημη ιστοσελίδα του πως ήρθαν σε συμφωνία με τους Λιονέλ Μέσι, Κάρλες Πουγιόλ και Τσάβι Ερνάντες για την ανανέωση των συμβολαίων τους!

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με ισχύ ως το 2018 μέσα στις επόμενες εβδομάδες, χωρίς ωστόσο να γίνονται γνωστά τα οικονομικά ανταλλάγματα! Το προηγούμενο συμβόλαιο του έληγε τον Ιούνιο του 2016 και μετά την ανανέωση είναι δεδομένο πως θα παραμείνει στο «Καμ Νου» και μετά τα 31 γενέθλιά του...

Θυμίζουμε ότι το υπάρχον συμβόλαιο του Μέσι με την Μπαρτσελόνα προβλέπει ετήσιες απολαβές ύψους 10,5 εκατομμυρίων ευρώ!

Πέραν αυτούν, η Μπαρτσελόνα «τελείωσε» και με τους δύο αρχηγούς της. Ο Πουγιόλ ανανέωσε το συμβόλαιο του για άλλα τρία χρόνια, ως τον Ιούνιο του 2016 δηλαδή. Εμενε ελεύθερος στο τέλος της φετινής σεζόν και πλέον, όταν ολοκληρωθεί η νέα συμφωνία θα είναι 37 ετών. Το νυν συμβόλαιο του Πουγιόλ προέβλεπε απολαβές 5 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως!

Τέλος ο Τσάβι που δεσμευόταν για ενάμισι ακόμα χρόνο, επέκτεινε το συμβόλαιο του επίσης ως τον Ιούνιο του 2016, για άλλα δύο χρόνια δηλαδή, χωρίς βεβαίως να διευκρινίζεται αν θα εισπράξει περισσότερα από τα 7,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως που λαμβάνει με βάση το τωρινό του συμβόλαιο.

Αυτό που απομένει για να κλείσει και τυπικά το θέμα, είναι η τυπική υπογραφή των συμβολαίων που αναμένεται να γίνει το προσεχές διάστημα.
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ