2012-12-20 02:14:17
Φωτογραφία για Πάτρα: Ξεκίνησε η αποκομιδή των απορριμμάτων - Περισσότεροι από 1.500 τόνοι σκουπιδιών στους δρόμους
Από απόψε ξεκινά η αποκομιδή των απορριμμάτων καθώς, μετά τις πολυήμερες κινητοποιήσεις, οι εργαζόμενοι του Δήμου της Πάτρας επέστρεψαν στην εργασία τους στο πλαίσιο της απόφασης της ΠΟΕ- ΟΤΑ, επιστρέφουν στη δουλειά τους.

Νωρίτερα απόψε στους δρόμους της πόλης εμφανίστηκαν τα πρώτα φορτηγά για την αποκομιδή των απορριμμάτων.

Ο αντιδήμαρχος Αχιλλέας Γεωργακόπουλος απαντώντας στο σχετικό ερώτημα της «Π», ανέφερε ότι το εμπορικό κέντρο της Πάτρας θα είναι καθαρό μέχρι το Σάββατο. Επίσης, θα δοθεί έμφαση ώστε στο ίδιο χρονικό διάστημα να ολοκληρωθεί η αποκομιδή των σκουπιδιών και στους εμπορικούς δρόμους των συνοικιών (Ανθείας, Ακρωτηρίου, Έλληνος Στρατιώτου κ.ά.).

Στο πλαίσιο αυτό θα εξεταστεί αύριο από το δήμο να προστεθεί μία επιπλέον βάρδια (τρεις αντί για δύο) στην υπηρεσία καθαριότητας. «Θα αξιοποιήσουμε όλους τους ανθρώπινους πόρους και το μηχανολογικό εξοπλισμό που έχουμε στη διάθεσή μας, για να καθαρίσει η πόλη» πρόσθεσε ο αντιδήμαρχος.

Στους δρόμους της πόλης, υπολογίζεται ότι έχουν συσσωρευτεί πάνω από 1.500 τόνοι απορριμμάτων και η ολοκλήρωση της αποκομιδής τους, ίσως διαρκέσει αρκετές ημέρες.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ