2012-12-21 17:07:06
Φωτογραφία για Πάτρα: Πήγε να ελέγξει τον συναγερμό στην Παντάνασσα και του έκλεψαν το μηχανάκι έξω από το ναό!
Ανήκουστο αλλά αληθινό. Πήγε ο υπεύθυνος συστημάτων συναγερμού για να ελέγξει και να τοποθετήσει σύστημα στον ιερό ναό της Παντάνασσας στον οποίο σημειώθηκε κρούσμα διάρρηξης την προχθεσινή Τετάρτη 19/12 στις 5.30 το πρωί και βγαίνοντας δέκα λεπτά αργότερα από την εκκλησία βρέθηκε προ δυσάρεστης έκπληξης.

Είδε το μηχανάκι του που είχε αφήσει λίγο έξω από τον ιερό ναό της Παντάνασσας να έχει κάνει φτερά και να έχει κλαπεί. Όπως ανέφερε στο thebest.gr, ο πρωτοπρεσβύτερος π. Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, από το ναό της Παντάνασσας, εκτός από το συμβάν της θρασύτατης διάρρηξης από άγνωστο άνδρα που πριόνισε τα σίδερα στο παράθυρο πλησίον της εικόνας της Παναγίας Παντανάσσης, χθες Πέμπτη 20/12 στις 18.45, σημειώθηκε κι άλλο κρούσμα στο ναό που είχε αυτή τη φορά σχέση με το δίκυκλο που οδηγούσε ο υπεύθυνος συστημάτων συναγερμού κύριος Νίκος Αργυρόπουλος.

Ο κ. Αργυρόπουλος, σύμφωνα με τον π. Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο, είχε παρκάρει για μόλις δέκα λεπτά το μηχανάκι του και βγαίνοντας από το ναό για να φύγει, το είδε να έχει εξαφανιστεί! Αυτό δυστυχώς συνέβη σε ώρα αιχμής, χθες το απόγευμα στο κέντρο σχεδόν της Πάτρας καθώς η Παντάνασσα δεν απέχει και πολύ από τις κεντρικές διόδους της Κορίνθου και της Καραισκάκη.


Επίσης στο πλάι, στην οδό Υψηλάντου μεταξύ της Βότση και της Φιλοποίμενος λειτουργεί και πάρκινγκ αυτοκινήτων που τις ώρες καταστημάτων πρωί και απόγευμα έχει μεγάλη κίνηση.

Ευτυχώς πάντως από την προχθεσινή διάρρηξη προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές καθώς μετά και από την παρέμβαση του νεοκώρου που άνοιξε εκείνη τη στιγμή την εκκλησία, ο δράστης δεν πρόλαβε να πάρει τα χρήματα από το κυτίο του φιλοπτώχου και ξαφνιασμένος τράπηκε σε φυγή!

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ