2012-12-23 15:34:03
Φωτογραφία για Έρχεται η Χρυση Αυγή
Γράφει ο Τσανούσης Στάμος

Όλοι φοβούνται την Χρυσή Αυγή. Την φοβούνται γιατι άσχετα απο την ιδεολογία, την οποία στο κάτω κάτω ποτέ δεν έκρυψε, κινδυνεύουν τα κεκτημένα όλων Η Νέα Δημοκρατία κρίνει την Χρυσή Αυγή όταν στις τάξεις της είναι άνθρωποι όπως ο Βορίδης, ο οποίος παρεμπιπτόντως προσπαθεί να κάνει τον πολιτισμένο λατίνο εραστή εμφανώς αποτυχημένα , τον κύριο Μπουμπούκο , ο οποίος μόνο σε ένα έθνος ανάδελφο σαν την Ελλάδα θα μπορούσε να είναι βουλευτής και πολλούς άλλους.

Κρίνει η Νέα Δημοκρατία την Χρυση Αυγή όταν απο την άλλη φέρνει ένα φορολογικο νομοσχέδιο με τον πιο φασιστικό τροπο , σε ένα άρθρο και με την παραμικρή διαφοροποίηση των βουλευτών της , τους διαγραφεί.

Κρίνει το ΠΑΣΟΚ την Χρυσή Αυγή και τοποθετείται δημόσια εναντίον της με έναν τροπο σαν να εκπροσωπεί το 40% των Ελλήνων. Δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι στις επόμενες εκλογές μετα βίας θα καταφέρουν να μπουν στην βουλή , θέλουν να αναλάβουν και πρωτοβουλίες. Τρομάρα τους.


Συμμετέχουν σε μια κυβέρνηση η οποία δεν την ψήφισαν οι Έλληνες για να νομοθετήσει αυτα που νομοθετεί αλλα βασιζόμενοι στις υποσχέσεις της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ για διαπραγμάτευση και αλλαγές. Και παρόλα αυτα , παρόλο τον εμπαιγμό των ψηφοφόρων , θεωρούν εαυτούς δημοκράτες.

Ασκεί κριτική η ΔΗΜΑΡ στην Χρυσή Αυγή και έχει στις τάξεις της , την κυρία , ο θεός να την κάνει , Ρεπουση. Είναι πιο δημοκρατικό να εκπροσωπεί τους Έλληνες μια ανθελληνας πολιτικός που έλαβε 1.700 ψήφους, απο την Χρυση Αυγή.

Ασκεί κριτική και ο ΣΥΡΙΖΑ στην Χρυσή Αυγή και μάλιστα τώρα τελευταία έχουμε και τον μάρτυρα Στρατούλη που ως νέος superman έτρωγε ψιλές απο δυο τύπους της Χρυσής Αυγής και παρόλα αυτα δεν έχει ούτε αμυχη ! Άμα είναι κομάντο ο άνθρωπος Έχει βέβαια στις τάξεις του ο ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτές όπως η κυρία Κωνσταντοπούλου που είναι ότι πιο μισαλλόδοξο υπάρχει στην Ελληνική Βουλη αλλα παρόλα αυτα θεωρούν ότι η έν λόγω κυρία είναι πιο δημοκρατική απο τον κύριο Λαγό.

Το ΚΚΕ μαστιζεται απο τις εσωτερικές κόντρες που λαμβάνουν χώρα στο Σοβιετ προκειμένου να εκλεγεί ο νέος γραμματέας αλλα παρόλα αυτα βρίσκει χρόνο να κάνει και αυτο κριτική. Κανεις δεν ξέρει τίποτα για τα οικονομικά του ΚΚΕ , κανεις δεν ξέρει τι γίνεται μέσα στα γραφεία του , αλλα παρόλα αυτα, το κόμμα που έστειλε συλλυπητήριο τηλεγράφημα για τον θάνατο του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, θεωρεί εαυτόν δημοκρατικότερο απο την Χρυση Αυγή.

Και όλοι μαζι βέβαια έγραψαν τον κανονισμό της βουλής για την αντιπροέδρων στα γεννητικά τους όργανα, προκειμένου να μην εκλεγεί αντιπρόεδρος απο την Χρυση Αυγή.

Δημοκρατία κατα βούληση και κατα περίπτωση , αλλα παρόλα αυτα θεωρούν εαυτούς δημοκρατικότερους απο την Χρυση Αυγή.

Εσχάτως και σε διεθνές επίπεδο , κυρίως ευρωπαϊκό η κριτικη ενάντια στην Χρυση Αυγή έχει ενταθεί. Γερμανοί , Γάλλοι και λοιποί πολιτικοί διανοούμενοι εξαπολύουν βέλη ενάντια στην Χρυση Αυγή.

Βλέπεις αυτοι είναι δημοκράτες , αν και εξανάγκασαν την Ελλάδα να λάβει μέτρα που είναι ενάντια στο ευρωπαϊκό δικαιο. Εξανάγκασαν την Ελλάδα να θεσπίσει διάταξη σύμφωνα με την οποία οι μισθοί θα καθορίζονται με νόμο , όταν η ευρωπαϊκή νομοθεσία προβλέπει και επιτάσσει ότι οι μισθοί καθορίζονται με ελεύθερες συλλογικές διαπραγματεύσεις. Αλλα είπαμε , Δημοκρατία κατα βούληση.

Κατηγορούν όλοι την Χρυση Αυγή για φασισμό αλλα όλοι είναι καλύτεροι ;

Η πιο συγκεκριμένα υπάρχει κάποιος δημοκρατικότερος ;

Ο Έλληνας σιγα σιγα συνήθισε τον φασισμό. Μια τα κόμματα , μια τα τηλεοπτικά κανάλια έκαναν τον φασισμο οικείο. Για αυτο το λόγο η Χρυση Αυγή μόνο θα ανεβαίνει σε ποσοστά.

Ο φασισμός θα νικηθεί μόνο με Δημοκρατία. Με πραγματική Δημοκρατία κατα την οποία θα εκφράζεται η λαϊκή βούληση. Όπου τα κόμματα δεν θα εμπαίζουν τους ψηφοφόρους ταζοντας προεκλογικά πράγματα τα οποία μετεκλογικά δεν τα τηρούν.

Όταν οι νόμοι του κράτους θα εκφράζουν την κοινωνία που τους θεσπίζει , θεμελιώδες αρχη της δημοκρατίας.

Όταν η πολιτεία θα προστατεύει και θα προάγει το κράτος δικαίου, και δεν θα χάνει λίστες.

Όταν ο θεσμός της δικαιοσύνης θα σέβεται την ιδέα της δικαιοσύνης και δεν θα κόπτεται μόνο για την συνταγματικότητα των μειώσεων των μισθών των δικαστών.

Και όλα αυτα και πολλα αλλα η Ελληνική πολιτική δεν τα θέλει.

Οπότε και οι πολίτες σιγά σιγα θα σκέφτονται "τι είχαμε , τι χάσαμε " και θα σπεύδουν όλοι προς την Χρυση Αυγή.

Αλλα οι Έλληνες πολιτικοί είναι τόσο προσηλωμένοι στην διατήρηση της εξουσίας που δεν το βλέπουν.

Θα έρθει λοιπόν η Χρυση Αυγή.

Σίγουρα θα έρθει. Δυστυχώς....

stsanoussis.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ