2012-12-23 16:27:05
Φωτογραφία για Πάτρα: Παρ' ολίγο επεισόδιο, για αφαίρεση αδείας
Μόνο στα χέρια που δεν πιάστηκαν ένας νεαρός οδηγός και ένας αστυνομικός, όταν ο δεύτερος επέμενε να του πάρει την άδεια οδήγησης ενώ του είχε κόψει κλήση για παρεμπόδιση λόγω παράνομης στάθμευσης.

Τι είχε συμβεί; Ο νεαρός είχε παρκάρει κλείνοντας τη μισή πίσω πόρτα (η οποία δεν χρησιμοποιείτο) ενός σχολείου που βρίσκεται στη γειτονιά του. Το πρωί όμως ήθελαν να ανοίξουν την πόρτα εκτάκτως και έψαχναν να βρουν σε ποιον ανήκει το ΙΧ. Το βρήκαν και του χτύπησαν το κουδούνι. Ο νεαρός κατέβηκε και μετακίνησε το όχημα, δεχόμενος αδιαμαρτύρητα την κλήση και το πρόστιμο. Όμως όταν ο αστυνομικός του είπε ότι θα του έπαιρνε και το δίπλωμα, ο οδηγός αντέδρασε. Και μάλιστα ρώτησε τον αστυνομικό πώς ήταν δυνατόν να του πάρει το δίπλωμα αφού βεβαίωσε κλήση χαρακτηρίζοντάς τον απόντα. Γεγονός που σήμαινε ότι δεν μπορούσε να έχει στα χέρια του το δίπλωμα. Και από τη στιγμή μάλιστα που είχε μετακινήσει το αυτοκίνητο.

Ο αστυνομικός ήταν ανένδοτος και ο νεαρός αγανάκτησε με αποτέλεσμα να ακολουθήσει επεισόδιο στο οποίο συμμετείχαν και οι περίοικοι κρίνοντας υπερβολική την ενέργεια του ένστολου. Τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν αν και ο αστυνομικός έκανε αυτό που ήθελε, αφαιρώντας δηλαδή το δίπλωμα Πηγή: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ