2012-12-23 18:56:11
Φωτογραφία για Μήνυμα παραμονής του Βίγια έστειλε ο Θουμπιθαρέτα
Ο Άντονι Θουμπιθαρέτα έβαλε φρένο στα σενάρια περί παραχώρησης του Νταβίδ Βίγια σε σύλλογο της Πρέμιερ Λιγκ, δηλώνοντας πως ο Ισπανός φορ δεν είναι προς πώληση.

Εδώ και μερικά 24ώρα δεν ήταν και λίγα τα δημοσιεύματα από Ισπανία και Αγγλία που έκαναν λόγο για τέλος εποχής του Νταβίδ Βίγια από τη Μπαρτσελόνα.

Αιτία σύμφωνα με τα ρεπορτάζ η θέληση του 31άχρονου φορ από την Αστούρια να αλλάξει περιβάλλον ώστε να βρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και προορισμός του μία εκ των Λίβερπουλ, Άρσεναλ ή Τότεναμ.

Από την πλευρά του πάντως, ο αθλητικός διευθυντής των "μπλαουγκράνα", Άντονι Θουμπιθαρέτα, έσπευσε να διαψεύσει τις φήμες, υποστηρίζοντας με συνέντευξή του στο "Canal Plus" πως δεν υπάρχει η παραμικρή πρόθεση πώλησης του "Guaje".

"Δεν προβλέπεται η αποχώρησή του, έχω ήδη πει πως ο Νταβίδ είναι η χειμερινή μεταγραφή μας.

Μας δίνει γκολ και ένταση, προέρχεται από έναν μακροχρόνιο και σοβαρό τραυματισμό αλλά το ηθικό του είναι καλό, αν και οι παίκτες υψηλού επιπέδου θέλουν να παίζουν πάντα", τόνισε ο παλιός σπουδαίος γκολκίπερ των Καταλανών, για να καταλήξει:

"Εαν ερχόντουσαν προτάσεις; Δεν είμαστε συνηθισμένοι να τις ακούμε, από τότε που είμαι εδώ ήταν λίγες οι περιπτώσεις που καθήσαμε να σκεφτούμε κάποιες προτάσεις".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ