2012-12-23 20:18:02
Φωτογραφία για ΘΡΙΛΕΡ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ... ΠΕΝΑΛΤΙ ΕΚΡΙΝΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΞΑΝΘΗ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ
Σε ένα από τα παιχνίδια με το μεγαλύτερο σασπένς, η Ξάνθη κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του αξιόμαχου Εθνικού Γαζώρου (1-1 κ.α) και έστω και στα πέναλτι πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο στην επόμενη φάση του θεσμού.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη είχε το πλεονέκτημα από το πρώτο παιχνίδι, καθώς είχε αποσπάσει ισοπαλία 1-1 στην έδρα των Σερραίων. Κι όμως οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι, όμως εκεί ο σύλλογος της Football League «λύγισε», καθώς αν και είχε δυο φορές την ευκαιρία να ευστοχήσει από την άσπρη βούλα και να προκριθεί, δεν τα κατάφερε.

Τα τέσσερα πρώτα πέναλτι και των δύο ομάδων ήταν εύστοχα. Ο Νάκας για τους ακρίτες αστόχησε στην πέμπτη εκτέλεση, όμως ο Ναλμπάντης στη συνέχεια έχασε την ευκαιρία να στείλει στην επόμενη φάση τον Εθνικό Γαζώρου, καθώς δεν βρήκε στόχο εξίσου. Ο Ντάνι ήταν ο έκτος κατά σειρά για την Ξάνθη, όμως τον σταμάτησε ο Βαλσαμάκης. Οι Σερραίοι δεν εκμεταλλεύτηκαν ούτε το δεύτερο..
. match point, αφού ο Σαββίδης δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Ο αρχηγός της Ξάνθης, ο Βάλλας έστησε τη μπάλα, στο έβδομο πέναλτι της ομάδας και με την απαραίτητη ψυχραιμία έκανε το 5-4 στη διαδικασία. Οι ελπίδες των φιλοξενούμενων τελείωσαν, όταν ο Γεωργίαδης έχασε το τρίτο κατά σειρά πέναλτι για την ομάδα του, με τον ξανθιώτικο σύλλογο να παίρνει την πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας με έναν άκρως αγχωτικό τρόπο, όπου τον περιμένει η Βέροια.

Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Λυμπερόπουλος, Βάλλας, Γούτας, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Ντάνι, Βασιλακάκης, Πλατέλλας, Ονουάτσι (115’ Νάκας), Μάνταλος, Μαρκόφσκι (46’ Μαρσελίνιο)

Εθνικός Γαζώρου (Παναγιώτης Διλμπέρης): Βαλσαμάκης, Κοσμίδης, Καπίας, Κατσαβάκης, Νύρλας, Σαββίδης, Γεωργίαδης, Αλεξάντροβιτς, Μπεκιάρης, Μαχαιρούδης (57’ Ναλμπάντης), Κωνσταντινίδης
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ