2012-12-23 21:00:40
Φωτογραφία για ΜΕ... ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑ! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ 3-0 ΣΕΤ
Ο Ολυμπιακός νίκησε 3-0 σετ τον ΠΑΟΚ στο Ρέντη, στον αγώνα που ολοκλήρωσε την 11η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ ανδρών και διατήρησε το απόλυτο νικών, φτάνοντας στο +11 τη βαθμολογική τους διαφορά από τη δεύτερη θέση. Αντίθετα, οι «ασπρόμαυροι» βρέθηκαν στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Επίσης, ο Θρύλος πανηγύρισε την 17η συνεχόμενη νίκη του σ' όλες τις διοργανώσεις και συνέχισε την πορεία του προς την κατάρριψη πολλών ρεκόρ!

Παρουσία 500 πιστών τους οπαδών οι παίκτες του Ολυμπιακού μπήκαν... αφιονισμένοι και φρόντισαν από τους πρώτους κιόλας πόντους να δείξουν στους αντιπάλους τους ποιός είναι το αφεντικό της αναμέτρησης.

Με μπροστάρη τον Μπόγιαν Γιορντάνοφ και συμπαραστάτες τους Χριστοφιδέλη, Γιούρισιτς, ο Ολυμπιακός πήρε από νωρίς τα ηνία του αγώνα και έφτασε με εμφατικό τρόπο στην κατάκτηση του πρώτου σετ με 25-15.

Ανάλογη εξέλιξη είχε και το δεύτερο σετ, με τον Ολυμπιακό να κυριαρχεί σ' όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου φτάνοντας στο 25-18.

Στο τρίτο σετ, ο ΠΑΟΚ αντιστάθηκε και μέχρι το 18-20 ήταν μπροστά στο σκορ. Εκείνη τη στιγμή ανέλαβε ...δράση ο αρχηγός του Θρύλου Κώστας Χριστοφιδέλης και γρήγορα ο Ολυμπιακός προηγήθηκε για πρώτη φορά με 21-20 και έβαλε τις βάσεις, για την κατάκτηση του σετ με 25-22 που του χάρισε ακόμη ένα τρίποντο!

Tα σετ: 25-15, 25-18, 25-22
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ