2012-12-24 14:00:12
Φωτογραφία για Νέα συνάντηση στον Παναθηναϊκό
Με θέμα το πλάνο πάνω στο οποίο θα κινηθούν οι αποδεσμεύσεις, οι μειώσεις στα συμβόλαια αλλά και οι μεταγραφές, θα συναντηθούν ξανά την Δευτέρα οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

Αρκετά είναι τα θέματα που έχουν να επιλύσουν στο Τριφύλλι και γι' αυτό τον λόγο οι Γιάννης Αλαφούζος, Δημήτρης Γόντικας, Χρήστος Παναγόπουλος και Λεωνίδας Πολέμης θα τα πουν στα γραφεία της ΠΑΕ στις 3 το μεσημέρι.

Στην ατζέντα τους βρίσκονται τόσο οι αποδεσμεύσεις που θα πρέπει να γίνουν, με... πρώτη και καλύτερη του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, όσο και οι μειώσεις συμβολαίων. Όσον αφορά το πρώτο σκέλος, ο Δημήτρης Γόντικας θα έχει συνάντηση με την πλευρά του παίκτη την Παρασκευή. Σχετικά με το θέμα των περικοπών, είναι γνωστό ότι οι «πράσινοι» θέλουν να βάλουν... μαχαίρι στις αποδοχές παικτών όπως οι Βύντρα, Λέτο, Κουίνσι, Τοτσέ, αλλά και Βιτόλο.

Κάτι ακόμα που θα συζητηθεί εκτός από τις μεταγραφικές κινήσεις, όπου ο Ντε Βινσέντι είναι από τους βασικούς στόχους του Ρότσα, είναι η υπόθεση του Καζιγιάμα. Ο Ιάπωνας μέσος καταλαμβάνει θέση ξένου κι εκείνος που θέλουν να «ξεφορτωθούν» στον Παναθηναϊκό είναι ο Φορναρόλι. Βέβαια αυτό μόνο εύκολο δεν είναι, αφού παρά το γεγονός πως στο Τριφύλλι τον προτείνουν σε ομάδες του εξωτερικού με τη μορφή δανεισμού, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ