2012-12-27 14:31:06
Φωτογραφία για Κουκλίστικο διαμέρισμα, μόλις 49 τετραγωνικά!
Ένα διαμέρισμα μόλις 49 τετραγωνικών μέτρων, μας αποδεικνύει για ακόμη μία φορά πως το στυλ δεν ανήκει αποκλειστικά στα μεγάλα σπίτια. Η άνετη είσοδος, σε οδηγεί στα αριστερά  στο κομψό καθιστικό ενώ δεξιά στην κουζίνα και το υπνοδωμάτιο. Εκεί ανάμεσα, βρίσκεται και το λουτρό.Βαμμένο στα λευκά, με πολύχρωμες πινελιές, αυτό το μικρό διαμέρισμα έχει ό,τι είναι απαραίτητο για μία άνετη διαβίωση με ένα ίχνος πολυτέλειας μάλιστα!

Στην είσοδο συναντάμε μία παλιά ντουλάπα επίσης βαμμένη στα λευκά. Οι βαλίτσες που βρίσκονται πάνω της, δίνουν την αισθητική του παλιού, ενώ το πολύχρωμο χαλάκι προσθέτει μία φρέσκια νότα στο καλωσόρισμα. Εντύπωση μας κάνει η ιδιοκατασκευή με το δίσκο και τα κηροπήγια που συναντάμε μπαίνοντας στο χώρο. Η εσοχή που δημιουργείται πλάι στην πόρτα της εισόδου, μετατράπηκε σε γκαρνταρόμπα και τονίσθηκε με μία ρομαντική γαλάζια ταπετσαρία.

Το καθιστικό με την τραπεζαρία, σε κομψό ύφος, τονίζεται από το κυκλικό μεγάλο παράθυρο που λούζει με φως το δωμάτιο
. Ένας λευκός καναπές έχει μπροστά του μία παλιά βαλίτσα που εκτελεί χρέη τραπεζιού, ενώ η πολυθρόνα συνδυάζεται χρωματικά με τις καρέκλες της τραπεζαρίας, που χρησιμοποιούν την ίδια λινάτσα στο κάθισμά τους. Ο χρωματιστός πίνακας πάνω από τον καναπέ, σε συνδυασμό με τα γλυπτά του χώρου, προσθέτουν την καλλιτεχνική πινελιά που είναι απαραίτητη για κάθε χώρο.

Το υπνοδωμάτιο, μικρό μεν, γουστόζικο δε, ντυμένο από  άκρη σε άκρη με κλασσική ταπετσαρία στο χρώμα του ροδιού και του γκρι, δένει όμορφα με τις λινές κουρτίνες και σκεπάσματα, αποπνέοντας μία σοφιστικέ αισθητική. Η κουζίνα, μικρή αλλά πρακτική, με τα λευκά ντουλάπια και πλακάκια, αφήνει χώρο για ένα τραπεζάκι με θέα στο στολισμένο παράθυρο. Στο λουτρό τέλος, διακρίνουμε λεπτομέρειες όπως ο σκαλιστός καθρέφτης, που δείχνει πως τα πάντα είναι προσεγμένα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια σε αυτό το διαμέρισμα των ούτε 50 τετραγωνικών μέτρων.

 

http://www.homeguide.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η περίπτωση Μόντι
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η περίπτωση Μόντι
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ