2012-12-29 16:38:23
Φωτογραφία για Κύριε Δένδια και κύριε Σφακιανάκη αντί να ψάχνετε ποιος είναι χρυσαυγίτης και ποιος αντιεξουσιαστής καλύτερα να παρακολουθείτε τους βιαστές και τους δολοφόνους που έχουν σελίδες στο Facebook.
Αν υπήρχε πρόληψη..Αν υπήρχε μια λίστα υπόπτων για βιασμούς και δολοφονίες..Θα υπήρχε και η στοιχειώδη πρόληψη..

Πρώτα απ΄όλα να ξεκαθαρίσω πως η Διώξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος είναι μια από τις καλύτερες υπηρεσίες της Αστυνομίας και έχει σώσει πολύ κόσμο όχι μόνο από αυτοκτονίες..αλλά και από εγκληματικές ενέργειες.

Ειδική μνεία τους έχουμε κάνει πάρα πολλές φορές από το eglimatikotita, επειδή έχουν σώσει πολλά παιδιά και ενήλικες από κυκλώματα παιδεραστών-παιδόφιλων-πορνείας-ηλεκτρονικού εγκλήματος κλπ.

Όμως είμαι σίγουρος πως τους έχει ξεφύγει κάτι σημαντικό..Μια λίστα με ονόματα που εμπλέκονται σε περιπτώσεις βιασμών όπως αυτού του απαράδεκτου τύπου της Ξάνθης.

Δεν το κάνουν όχι γιατί δεν το ξέρουν,αλλά γιατί δεν προλαβαίνουν..μιας και έχει ορίσει ο κος Δένδιας να γίνουν και επιτροπή λογοκρισίας..

Είμαι σίγουρος πως ο κος Σφακιανάκης,αν είχε ελευθερία κινήσεων,χωρίς παρεμβάσεις από τον εκάστοτε υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ..θα είχε κάνει πολλούς κακοποιούς και άπειρους ανώμαλους να παραμιλάνε....πριν γίνει ο επόμενος αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.


Γιατί αν η Δίωξη Ηλ. Εγκλήματος είχε αυτή την λίστα υπόπτων και τον παρακολουθούσε,θα έβλεπε και το τελευταίο αισχρό του μήνυμα που πρόδιδε...το τι ακριβώς είχε στο μυαλό του..

("Ποια θα γ@μησω σήμερα")...είχε γράψει το ανώμαλο ΚΤΗΝΟΣ και έκοβε βόλτες τα βράδια πιωμένος (για να πάρει θάρρος) μέχρι να βρει το υποψήφιο θύμα του.

Βέβαια σε συνδυασμό με τις νέες  σαφέστατες..εντολές του κυρίου Δένδια,που καιρός για τέτοιες λίστες υπόπτων.

Είπε και ελάλησε ο κος Δένδιας..

"Παρακολούθηση, σε συνεργασία με την υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τον επικεφαλής της Μ. Σφακιανάκη, συγκεκριμένων ιστοσελίδων που διακινούν υλικό και πληροφορίες σχετικά με κινήσεις ακροδεξιών οργανώσεων στη χώρα".

Και αυτό ο κύριος Δένδιας δεν το έκανε γιατί θέλει να μάθει το τι κάνει η Χ.Α (αυτό το ξέρει και χωρίς την Δίωξη)...αλλά για να κρατήσει τις ισορροπίες,μιας και λίγες μέρες πιο πριν πει αυτά,είχε αναθέσει να βρεθεί ο γνωστός "παστίτσιος"....και τα ονόματα όσων έχουν αντιεξουσιαστικά μπλογκ.

Κανονικό φακέλωμα σε όλους έχει κάνει.

Μην σας κάνει όμως εντύπωση.Η εθνική ασφάλεια και η τρομοκρατία στα σύγχρονα κράτη είναι το πρώτο μέλημα...και παίζει μεγαλύτερο ρόλο απ' αυτό της εγκληματικότητας και του κοινού ποινικού δικαίου.

Όμως κύριε Υπουργέ μήπως ήρθε η ώρα να κάνεις μια αναβάθμιση της ΕΥΠ να ασχολείται αποκλειστικά με τα θέματα εθνικής ασφάλειας και τρομοκρατίας και να αφήσεις ήσυχη τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να κάνει τη δουλειά της.Μιας και είναι η μοναδική υπηρεσία που έχει πάρει άριστα στην πρόληψη...εγκληματικών ενεργειών..
Eglimatikotita
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ