2012-12-29 23:21:00
Φωτογραφία για ΑΓΡΙΝΙΟ: Αντιεξουσιαστές με κράνη έσπασαν μαγαζί και υπήρχαν μικρά παιδιά μέσα!..(Φώτο + Βίντεο)
Η επίθεση έγινε σε ταβέρνα κοντά στα δικαστήρια Αγρινίου στο οποίο ήταν πελάτες 7 μέλη της Χρυσής Αυγής και άλλοι πελάτες οικογενειάρχες με μικρά παιδιά.Οι πρώτες μαρτυρίες που έχουμε απο πελάτη του καταστήματος την ώρα της επίθεσης,20με 25 άτομα με κράνη και κρατώντας μαύρες σημαίες μπούκαραν στη ταβέρνα σπάζοντας τις τζαμαρίες και με βρισιές προς τα μέλη της Χρυσής Αυγής,τους απειλούσαν να μην κάνουν αύριο την διανομή τροφίμων στους κατοίκους του Αγρινίου.

 Σύμφωνα με το onairnews.gr,η κατάσταση στο μαγαζί ήταν ανεξέλεγκτη με τα μέλη της Χρυσής Αυγής να προσπαθούν να καλυφθούν με ασπίδες καρέκλες και τραπέζια,πατεράδες να προσπαθούν να ηρεμήσουν τα μικρά παιδιά τους που ούρλιαζαν και έκλαιγαν απο τον φόβο τους και με ένα κατάστημα κατεστραμμένο .

Οπως μας πληροφόρησε ο αναγνώστης του onairnews υπάρχουν τραυματισμοί ελαφροί κυρίως απο τις τζαμαρίες που έσπασαν οι κρανιοφόροι.

 Αυτήν την ώρα τα μέλη της Χρυσής Αυγής κατευθύνονται στην αστυνομική διεύθυνση να υποβάλλουν μήνυση αφού αναγνώρισαν ένα απο τα άτομα που έλαβε μέρος στην επίθεση.

Δείτε το βίντεο από το agriniopress.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ