2012-12-30 23:36:03
Φωτογραφία για Σ.Τ.ΤΗΛ.Ν.Ε.: Καταγγελει την απόλυση εικονολήπτη
Σε μια περίοδο που βαθαίνει η καπιταλιστική κρίση και οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα έχουν πληρώσει βαρύ τίμημα με απολύσεις, επιβολή εκ περιτροπής εργασία, ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων και μη καταβολή δεδουλευμένων, η εργοδοσία του τηλεοπτικού σταθμού SUPER B, προχώρησε στην απόλυση του συναδέλφου εικονολήπτη Θεόδωρου Θεοδωρόπουλου.

Ο τηλεοπτικός σταθμός εδώ και δύο (2) χρόνια προσπαθεί να ανατρέψει τις εργασιακές σχέσεις και υποχρεώνει τους υπαλλήλους του σε εκ περιτροπής εργασία μειώνοντας έτσι τις αποδοχές τους. Όμως ακόμα και έτσι οφείλει στο προσωπικό του μισθούς έξι (6) μηνών (Ιούλιος – Δεκέμβριος 2012) και το επίδομα αδείας.

Η απόλυση του συναδέλφου, που αρνήθηκε να σκύψει το κεφάλι και να συναινέσει στον εργασιακό μεσαίωνα διεκδικώντας δικαστικώς τις οφειλές του, είναι καθαρά εκδικητική.

Ο Σ.Τ.ΤΗΛ.Ν.Ε. καταγγέλλει την αντεργατική πολιτική του SUPER B και απαιτεί :

• Την ανάκληση της απόλυσης του συναδέλφου Θεόδωρου Θεοδωρόπουλου.

• Την άμεση καταβολή των οφειλομένων δεδουλευμένων των εργαζομένων.

• Καμιά απόλυση και ανατροπή των εργασιακών σχέσεων των εργαζομένων

Τέλος καλούμε όλους τους συναδέλφους των ΜΜΕ να ορθώσουν το ανάστημά τους και συσπειρωμένοι γύρω από το σωματείο να προασπίσουμε τα δικαιώματά μας και να διασφαλίσουμε την επιβίωση και την αξιοπρέπειά μας.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ