2012-03-26 13:00:06
Φωτογραφία για Ούτε σήμερα η δίκη για Φιλόπουλο
Σήμερα ήταν να εκδικαστεί η έφεση για την υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Φιλόπουλο, όμως, μετατέθηκε για την Παρασκευή (30/2) λόγω κωλύματος.

Συγκεκριμένα ένα μέλος του δικαστηρίου δήλωσε κώλυμα και το Πενταμελές Εφετείο Αθηνών αποφάσισε να μεταθέσει την υπόθεση για την ερχόμενη Παρασκευή στις 30 Μαρτίου.

H έφεση επρόκειτο να ξεκινήσει τον Iούνιο του 2011, όμως, με συνεχείς αναβολές και διακοπές έχουμε φτάσει στα τέλη Μαρτίου του 2012 και ακόμα δεν έχει αρχίσει. Σήμερα ήταν προγραμματισμένο στο εδώλιο να βρεθούν ο καταδικασμένος σε ισόβια για τη δολοφονία, Χρήστος Σακάτης, οι Βασίλης Ψικάκης και Νίκος Βαγιόπουλος, οι οποίοι έχουν καταδικαστεί πρωτοδίκως σε 10 χρόνια με αναστολή για απλή συνέργεια, καθώς και ο Βασίλης Ρουμπέτης, ο οποίος αρχικά είχε αθωωθεί, αλλά ασκήθηκε έφεση υπέρ του νόμου.

Υπενθυμίζουμε πως ο φίλαθλος του Παναθηναϊκού, Μιχάλης Φιλόπουλος είχε δολοφονηθεί στη Λεωφόρο Λαυρίου στις 29 Μαρτίου του 2007, σε συμπλοκή οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού που πήγαιναν να παρακολουθήσουν αναμέτρηση του βόλεϊ γυναικών.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ