2013-01-01 13:10:08
Φωτογραφία για ΣΧΟΛΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» ΓΙΑ ΤΑ... ΑΥΡΙΑΝΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Το δίκτυο των σχολών ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού έχει αναπτυχθεί αρκετά τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Οι ερυθρόλευκοι δίνουν μεγάλη βαρύτητα στην ανάπτυξη των σχολών τους και πολύ περισσότερο στην επαρχία, έτσι ώστε να μπορούν να έχουν τον έλεγχο των ταλέντων απ’ όλη τη χώρα!

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν ασχολούνται και με τις σχολές που έχουν στην Αθήνα. Μάλιστα αυτό που έχει διαρρεύσει από τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με το "gavros.gr", είναι πως στόχος της ομάδας είναι η ίδρυση μίας νέας σχολής στην... καρδιά όλων των οπαδών του Θρύλου! Δηλαδή στο «Γ. Καραϊσκάκης»!

Αυτό που έχουν σκοπό οι ερυθρόλευκοι είναι να ιδρύσουν μία σχολή δίπλα από το γήπεδο του Ολυμπιακού, εκεί όπου ήδη υπάρχουν μικρά γηπεδάκια 5x5! Με το νέο έτος οι άνθρωποι της ακαδημίας του Θρύλου έχουν σκοπό να υλοποιήσουν αυτό το πλάνο τους, έτσι ώστε να ξεκινήσουν σύντομα και οι εγγραφές των παιδιών στη νέα σχολή ποδοσφαίρου. Εκεί όπου τα παιδιά θα προπονούνται και θα βλέπουν δίπλα τους τον Ναό του Ολυμπιακού, το «Γ. Καραϊσκάκης», εκεί δηλαδή που έχουν ως όνειρο όλοι οι πιτσιρικάδες που είναι στον σύλλογο να αγωνίζονται όταν μεγαλώσουν!


Αυτός άλλωστε είναι και ο στόχος του Ολυμπιακού. Να δημιουργήσει έναν μεγάλο πόλο έλξης στην έδρα της πρώτης ομάδας, εκεί όπου όλα τα παιδιά θα θέλουν να προπονούνται. Έτσι θα αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο το δίκτυο των σχολών ποδοσφαίρου και παράλληλα οι πιτσιρικάδες του Θρύλου που θα προπονούνται υπό τις οδηγίες των ανθρώπων του Ολυμπιακού θα γίνουν και περισσότεροι από τη στιγμή που θα υπάρχει και το κίνητρο του «Γ. Καραϊσκάκης». Οπότε με τη νέα χρονιά ο Ολυμπιακός έχει σκοπό να κάνει ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την ανάπτυξη της ακαδημίας αλλά και των σχολών ποδοσφαίρου του συλλόγου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ