2013-01-02 12:22:10
Φωτογραφία για Μάθε πρώτα τι εστί Διαφωτισμός, πανάσχετε Αλέξιε Τσίπρα, και μετά «το παίζεις» οπαδός του…
Στο Χριστουγεννιάτικο μήνυμά του που μας έστειλε από την μακρινή Αργεντινή, ο αγράμματος Αρχηγός του Σύριζα Αλέξιος Τσίπρας αναφέρει:

«Μπορεί να σας φανεί παράξενο, αλλά νιώθουμε όπως οι επιστήμονες την εποχή του Μεσαίωνα. Δεν λέμε βέβαια ότι η γη γυρίζει αλλά λέμε κάτι εξίσου προφανές: ότι η λιτότητα καταστρέφει. Και οι αντίπαλοί μας μας στέλνουν στην Ιερά Εξέταση των media που ελέγχουν. Είμαστε, όμως, βέβαιοι ότι στο τέλος ο Διαφωτισμός θα νικήσει τον Μεσαίωνα και η ελπίδα τον φόβο»  ΡΩΤΑΜΕ τον αστοιχείωτο Αλέξιο (σ.σ.: αυτό είναι το βαφτιστικό του όνομα και όχι το Αλέξανδρος, διότι ο μακαρίτης μπαμπάς του Παύλος Τσίπρας ήταν Λάτρης του Χριστιανικού Βυζαντίου και έβγαλε τον γιό του Αλέξιο προς τιμήν του αυτοκράτορα Αλεξίου Κομνηνού. Επίσης, ο Παύλος ήταν και φανατικός Βασιλόφρων και είχε βάλει τάμα να ονομάσει την κόρη του Αλεξία προς τιμήν της κόρης του Τέως. Τελικά, του βγήκε αγόρι και το ονόμασε Αλέξιο Τσίπρα!..): Γνωρίζει τι γνώμη είχαν για τους κοσμαγάπητους Εβραίους οι Πατριάρχες του Διαφωτισμού, Βολταίρος, Ρουσσώ, Ντιντερό και ο ίδιος ο Μέγας Ναπολέων; Αν όχι, ας μπεί στο Google και ας πατήσει «Βολταίρος, Εβραίοι» κλπ.!.
. Μπροστά σ’ αυτά που λένε για τους Εβραίους οι Πατέρες του Διαφωτισμού, τα όσα λέει ο Κώστας ο Πλεύρης είναι… στοργικά χάδια! Αλλά και το άλλο Μεγάλο Τέκνο του Διαφωτισμού, ο εγγονός Εβραίου Ραββίνου Κάρολος Μάρξ που τόσο θαυμάζει ο αμόρφωτος Τσίπρας, έλεγε για τους συμπατριώτες του: «Ο Μεγάλος Θεός του Εβραίου είναι το Χρήμα»! Μάθε πρώτα τι εστί Διαφωτισμός, πανάσχετε Αλέξιε Τσίπρα, και μετά «το παίζεις» οπαδός του…

 Εφημερίδα "Στόχος"
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ