2013-01-03 23:27:03
Φωτογραφία για Πατέρας του Μπεν: Εψαχνα κρυφά για τον γιο μου
Τον εφιάλτη της εξαφάνισης του γιου του ξανάζησε είκοσι ένα χρόνια μετά ο πατέρας του μικρού Μπεν Νίνταμ παρακολουθώντας κρυφά τις έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας στην Κω. Ο 42χρονος Σάιμον Γουόρντ, στην πρώτη του συνέντευξη ύστερα από δεκαοκτώ χρόνια σιωπής, περιέγραψε στη βρετανική εφημερίδα «Daily Mirror» τις μαρτυρικές στιγμές αγωνίας που πέρασε βλέποντας τις μπουλντόζες να σκάβουν για να βρουν ίχνη από το άψυχο κορμάκι του γιου του.

Οπως αποκάλυψε, τόσο η οικογένεια Νίνταμ όσο και η αστυνομία του Γιορκσάιρ αμέλησαν να τον ενημερώσουν για την επανέναρξη των ερευνών στο νησί, με αποτέλεσμα να πληροφορηθεί τη σημαντική αυτή εξέλιξη από την τηλεόραση. Χωρίς να χάσει λεπτό, αποφάσισε να ταξιδέψει στην Κω ώστε να έχει καλύτερη εικόνα της κατάστασης, ενώ δεν δίστασε να φορέσει ρούχα παρόμοια με αυτά των αστυνομικών προκειμένου να μπορέσει να παρακολουθήσει ανενόχλητος την πορεία της έρευνας από απόσταση αναπνοής.


«Παρακολουθούσα κάθε βήμα, κάθε κίνηση του εκσκαφέα και ήταν περίεργο, γιατί αν και ήθελα να βρίσκομαι εκεί, υπήρχαν στιγμές που σταματούσε η καρδιά μου, επειδή νόμιζα ότι είχαν κάνει κάποιου είδους ανακάλυψη» είπε χαρακτηριστικά. Τις ώρες που δεν βρισκόταν στον τόπο των ερευνών, ο Γουόρντ βασάνιζε τον εαυτό του επισκεπτόμενος όλα τα μέρη του νησιού στα οποία είχε πάει και με τον Μπεν. «Ηταν τραυματική εμπειρία η επιστροφή μου εκεί. Πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό επισκέφτηκα την παραλία στην οποία είχα βρεθεί με τον Μπεν» δήλωσε.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ., που πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με βρετανικό κλιμάκιο αστυνομικών και τεχνικών με ειδικά σκάνερ εδάφους, απέβησαν άκαρπες. Η μητέρα του Μπεν, Κέρι Νίνταμ, εξακολουθεί να πιστεύει ότι ο γιος της βρίσκεται εν ζωή, ωστόσο ο πατέρας του δείχνει να έχει χάσει κάθε ελπίδα ότι θα βρεθεί ζωνντανός. «Δεν φαντάζομαι ότι θα τον ξαναδώ ποτέ. Θέλω όμως μια απάντηση σχετικά με το τι συνέβη στον Μπεν, όσο φριχτή και αν είναι αυτή η αλήθεια» πρόσθεσε.

Πηγή: espressonews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ