2013-01-04 15:51:03
Φωτογραφία για Χωρίς τροφή εδώ και μέρες τα σκυλιά στο Δημοτικό Καταφύγιο Ζώων Κοζάνης
Ο Βαγγέλης Λιάνας, μέλος του φιλοζωικού συλλόγου Κοζάνης «Στοργή» κάνει έκκληση για τη σίτιση των ζώων, που βρίσκονται σε άθλια κατάσταση μέσα στο Δημοτικό Καταφύγιο Ζώων Κοζάνης, το οποίο βρίσκεται στο... πρώην στρατόπεδο Ρωμανέλη. Στα μέσα Δεκεμβρίου ο κ. Λιάνας έφερε στη δημοσιότητα φωτογραφικό υλικό με νεκρά και ετοιμοθάνατα ζώα εντός του κυνοκομείου.

Όπως καταγγέλλεται ο Δήμος Κοζάνης δεν βοηθάει, ώστε αυτά τα ζώα τουλάχιστον να ταΐζονται. Η αδιαφορία της αρμόδιας δημοτικής αρχής έχει φέρει σε απόγνωση τους λιγοστούς εθελοντές.

Οι φωτογραφίες αποδεικνύουν πόσο αδύνατα είναι τα έγκλειστα σκυλιά, τα οποία εδώ και τρεις μέρες πίνουν μόνο λίγο γάλα, αφού δεν έχουν με τι να τα ταΐσουν.

Ο Βαγγέλης Λιάνας κάνει έκκληση στους κατοίκους της περιοχής να προσφέρουν κροκέτες, μακαρόνια, ξηρά τροφή δηλαδή ό,τι μπορεί ο καθένας, ώστε να δοθεί τροφή στα ζώα και να αντέξουν στο κρύο.

Όποιος μπορεί να βοηθήσει με την προσφορά τροφών ας επικοινωνήσει με τον κ. Λιάνα στο τηλέφωνο: 6981090415.

Η διεύθυνση, που μπορείτε, να στείλετε τροφές είναι η εξής: Επταχωρίου 6, Τ.Κ. 50100 Κοζάνη, υπ’ όψιν Βαγγέλη Λιάνα.

Αλήθεια δεν υπάρχει κανείς στην περιοχή, ο οποίος να θέλει να κάνει καταγγελία εις βάρος του Δήμου Κοζάνης, που αδιαφορεί;
zoosos.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ντεμπούτο κόντρα στον Άρη
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ντεμπούτο κόντρα στον Άρη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ