2013-01-04 16:58:09
Φωτογραφία για ΔΕΝ ΚΛΗΘΗΚΕ ΛΟΓΩ... ΤΙΜΩΡΙΑΣ Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ!
Το θέμα της μη κλήσης του Ράφικ Τζιμπούρ στην Εθνική Αλγερίας για το Κόπα Άφρικα, συνεχίζει να απασχολεί τα ΜΜΕ της πατρίδας του, με τον Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, να δίνει εξηγήσεις για την απόφασή του Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Αλγερίας ρωτήθηκε για την απόφασή του να «κόψει» τον Αλγερινό επιθετικό του Ολυμπιακού από την αποστολή για το Κόπα Άφρικα της Νοτίου Αφρικής και ο Βόσνιος προπονητής εξήγησε αρχικά ότι δεν θα μπορούσε να καλέσει τον Τζιμπούρ αφού είναι τιμωρημένος για το κρίσιμο ματς της πρεμιέρας κόντρα στην Τυνησία…

«Η μη κλήση του Τζιμπούρ έγινε επειδή είναι τιμωρημένος για το πρώτο ματς με την Τυνησία, που για μας είναι σημαντικό. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας θα δώσουμε και δύο φιλικά, όπου θα ετοιμάσω την ομάδα για αυτό το ματς και δεν θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω τον Τζιμπούρ, αφού δεν παίζει στην πρεμιέρα μας στο Κόπα Άφρικα.

Παράλληλα, μπορεί να πάει καλά στον σύλλογό του, ωστόσο στην Εθνική δεν είναι το ίδιο αποτελέσματικός. Έχω εμπιστοσύνη στους Σλιμανί, Αουντιά, Σουντανί», δήλωσε σχετικά για τον «τρομοκράτη».

Πέρα από τον σέντερ φορ του Θρύλου, ο Χαλίλχοντζιτς ρωτήθηκε και για τον Τζαμέλ Αμπντούν, για τον οποίο έκανε την εξής τοποθέτηση: «Ο Τζαμέλ μας ενημέρωσε ότι τραυματίστηκε και έστειλε τις εξετάσεις του. Μας είπε ότι δεν μπορεί να μετάσχει στην προετοιμασία και το θέμα έκλεισε για μένα, αφού δεν ήθελα να δημιουργηθούν προβλήματα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ