2013-01-05 14:20:36
Φωτογραφία για ΞΑΦΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΦΟΥΣΤΕΡ!
Ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στον Ολυμπιακό καθώς, ο Νταβίντ Φουστέρ τραυματίστηκε στην προπόνηση και ήδη πάει για εξετάσεις.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε στην προπόνηση και θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς. Στην προπόνηση του Σαββάτου ο Φουστέρ αποχώρησε με διάστρεμμα, αν και υπήρχαν φόβοι για πολύ σοβαρότερο πρόβλημα. Φυσικά δεν θα παίξει την Κυριακή με τη Βέροια, ενώ είναι σίγουρο ότι θα απουσιάσει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Ο ποδοσφαιριστής των ερυθρόλευκων χτύπησε σε μία ανύποπτη φάση κι αρχικά υπήρχε ανησυχία για κάταγμα. Τελικά οι εξετάσεις έδειξαν σε πρώτη φάση πως έχει υποστεί ένα βαρύ διάστρεμμα, κάτι που σημαίνει πως τίθεται νοκ άουτ για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες.

Πάντως αν όλα πάνε καλά θα έχει επιστρέψει εγκαίρως για το πρώτο ματς των «32» του Europa League. Σε περίπτωση που επαληθευτούν οι φόβοι, μετά τις εξετάσεις που θα υποβληθεί, ο Φουστέρ θα χάσει τα ματς πρωταθλήματος με Βέροια (εντός), Λεβαδειακό (εκτός) και ΠΑΣ Γιάννινα (εντός) κι ενδεχομένως Πανθρακικό (εκτός), όπως και τα δύο παιχνίδια Κυπέλλου με την Καβάλα.

Αντιθέτως ο Κάρολ προπονήθηκε κανονικά και θα παίξει στο ματς του "Γ. Καραϊσκάκης"...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ