2013-01-07 06:38:11
Φωτογραφία για Στρατιώτης του ΕΤΕΘ ο τυχερός που έπιασε το Σταυρό στα Καρδάμαινα της Κω
ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Κατερίνα Χατζημανώλη

Αν και με καθυστέρηση περίπου 2 ωρών λόγω έντονης βροχόπτωσης, με μεγαλοπρέπεια έγινε ο Αγιασμός των υδάτων σήμερα και στην Καρδάμαινα .

 

Στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου τελέστηκε η Θεία Λειτουργία των Θεοφανείων με την παρουσία πολλών πιστών και των κ.κ. Θεοδόση Βαρκά (εκπρόσωπος περιφέρειας) του Αντιδημάρχου κ. Σ. Μαραγκού, του Προέδρου του ΔΟΠΑΒΣ κ. Σ. Μπαραχάνου, του Δημ. Συμβούλου κ. Γ. Κρητικού, του κ Σ. Μπίλη (πρώην δήμαρχος Ηρακλειδών), του Προέδρου της Καρδάμαινας κ. Ν. Κουρζή .

Μετά το τέλος της Λειτουργίας  η βροχόπτωση ήταν πολύ έντονη και είχε σαν αποτέλεσμα την αναβολή για τις 12.00 τον Αγιασμό των υδάτων στο λιμάνι της Καρδάμαινας.

Πιστοί αλλα κυρίως τα παιδιά που θα έπεφταν στην θάλασσα(μεταξύ αυτών και στατιώτες απο τους καταδρομείς) περίμεναν υπομονετικά να βελτιωθεί ο καιρός και να παραστούν στον Αγιασμό.


Αξίζει να σημειωθεί ότι και φέτος ο Σταυρός χάθηκε για μερικά λεπτά (χρειάστηκε μάλιστα και η συνδρομή βατραχανθρώπου, όπως φαίνεται στις φωτο, παρότι τελικά τον βρήκε ο εικονιζόμενος στρατιώτης).

Τα ονόματα των τολμηρών αλλα ταυτόχρονα χαρούμενων γιαυτό που έκαναν είναι :

ΚΟΥΡΖΗΣ ΒΑΛΑΝΤΗΣ

ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΏΤΗΣ ΡΑΦΑΗΛ

ΨΑΡΑΚΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ

ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΛΑΣΑΘΙΩΤΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΤΖΙΜΟΥΛΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

ΞΕΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΤΣΙΝΑΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΜΙΧΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΜΥΤΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΤΣΟΥΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΛΕΚΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΗΣ

Ευχόμαστε σε όλους και του χρόνου να είναι καλά και να συμετάσχουν ξανά !!

Την παράσταση αξίζει να αναφέρουμε έκλεψε ένα σκυλάκι που νομίζοντας ότι έπαιζαν στην θάλασσα, έπεσε κι αυτό μαζί http://www.aegeanews.gr/default.asp?id=27&lg_id=1&Records=Details&_id=395229
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ