2013-01-07 10:36:08
Φωτογραφία για Τι φοβήθηκαν;
Παραλίγο να κοπεί συνέντευξη του Γιώργου Παπακωνσταντίνου στην ΕΡΤ, ύστερα από "κάποια" παρέμβαση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Έλλη Στάη κι αυτό ήταν γνωστό, είχε κλείσει συνέντευξη με τον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου για να μεταδοθεί στη σημερινή της εκπομπή (11μ.μ.). Μάλιστα στην ΕΡΤ θεωρούσεαν τη συνέντευξη μεγάλη επιτυχία του κρατικού καναλιού.

Η αναγγελία της συνέντευξης φαίνεται ότι θορύβησε κάποιους, οι οποίοι, βλακωδώς, ζήτησαν τη ματαίωσή της. Λέγεται

ότι οι παρεμβάσεις έγιναν από το ΠΑΣΟΚ, το οποίο, αρχικά, δεν κατάλαβε ότι η ματαίωση της συνέντευξης θα ερμηνευόταν ως

αθώωση του Παπακωνσταντίνου και ενοχοποίηση του Βενιζέλου. Τελικά στην Ιπποκράτους κατάλαβαν τι θα γινόταν σε περίπτωση

ματαίωσης της συνέντευξης. Ζήτησαν, όμως και πέτυχαν η συνέντευξη να είναι ζωντανή, ώστε, αν χρειαστεί, να γίνει παρέμβαση από το ΠΑΣΟΚ. Θα είχε ενδιαφέρον αν παρενέβαινε στην εκπομπή ο ίδιος ο Ευάγγελος Βενιζέλος και να παρακολουθούσαμε ζωντανό

διάλογο Βενιζέλου-Παπακωνσταντίνου. Η αντίδραση, όμως, του ΠΑΣΟΚ φανέρωσε φόβο, έναν φόβο που ήταν διάχυτος στο κείμενο της "άτυπης ενημέρωσης" που ήταν γραμμένο δια χειρός Βενιζέλου και εστάλη στους δημοσιογράφους απόγευμα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς. Πάντως, ο κ. Παπακωνσταντίνου σε συνέντευξή του στον Νίκο Φελέκη δεν έδειξε καμία διάθεση να επιτεθεί στον κ. Βενιζέλο, οπότε εκ του περισσού θορυβήθηκαν στην Ιπποκράτους.
I-Reporter
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ