2013-01-09 13:30:03
Φωτογραφία για Δίνει χρήμα ο Βιντιάδης
Αισιόδοξοι ότι ο Δημήτρης Βιντιάδης θα προχωρήσει στην πολυπόθητη ταμειακή διευκόλυνση προς την ΑΕΚ, αποχώρησαν οι Δημητρέλος και Μπρουσιανός από τη συνάντησή τους με τον εφοπλιστή.

Οι τρεις άνδρες ολοκλήρωσαν τη συνάντησή τους αργά το βράδυ της Τρίτης, με τους ιθύνοντες της Ένωσης να αναλύουν στον υποψήφιο επενδυτή ποιο ακριβώς είναι το ποσό που χρειάζεται η ομάδα για να βγάλει τη χρονιά, αλλά και τα χρήματα εκείνα που αφορούν στην ταμειακή διευκόλυνση.

Επιπλέον έγιναν γνωστό στον εφοπλιστή το ύψος των υποχρεώσεων του Δικεφάλου και εκείνος από την πλευρά του φέρεται να υποσχέθηκε ότι θα βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί, ώστε να λυθούν τα προβλήματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή.

Όσον αφορά τον Βιντιάδη, έδειξε ικανοποιημένος από την ως τώρα πορεία των συζητήσεων με τους ανθρώπους του Δικεφάλου, ενώ εξήγησε στους Δημητρέλο και Μπρουσιανό τι ακριβώς σημαίνουν οι συμφωνίες που σύναψε με τις «TEDA GROUP» και «Shainkai Sports» στην Κίνα. Παράλληλα εκείνο που τους μετέφερε είναι πως στοχεύει οι δύο εταιρείες να έρθουν στην Αθήνα και να έχουν κατ' ιδίαν επαφή μαζί τους.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ