2012-03-27 02:37:05
Φωτογραφία για Αγωγή για τη «δολοφονία» του γιου του καταθέτει ο πατέρας του Μερά
Αγωγή κατά του γαλλικού κράτους για τη «δολοφονία» του γιου του θα καταθέσει ο πατέρας του 23χρονου Μοχάμεντ Μέρα όπως ανακοίνωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο.

«Η Γαλλία είναι μία μεγάλη χώρα που είχε τα μέσα να συλλάβει ζωντανό τον γιό μου. Θα μπορούσαν να τον αποκοιμίσουν με αέριο και να τον συλλάβουν, εκείνοι όμως προτίμησαν να τον σκοτώσουν», τόνισε ο Μοχάμεντ Μπενάλελ Μερά.

Από την πλευρά του, ο θείος του Μερά απέδωσε τη ριζοσπαστικοποίηση του ανιψιού του στην τελευταία φορά που φυλακίστηκε. «Βγήκε από τη φυλακή άλλος άνθρωπος» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο θείος του Μέρα δήλωσε ότι δεν ο αδελφός του Αμπντελακαντέρ δεν θα μπορούσε να του ασκήσει επιρροή ώστε να σκοτώσει αν και είναι γνωστός ισλαμιστής και δήλωσε «υπερήφανος» για τις δολοφονικές ενέργειες του αδελφού του.

Ο 23χρονος Μοχάμεντ Μερά, που σκότωσε επτά ανθρώπους είχε επισκεφτεί το Ισραήλ για τρεις ημέρες το 2010 επιβεβαίωσαν από τη πλευρά τους τη Δευτέρα ισραηλινοί αξιωματούχοι.

Την πρόθεσή του να απαγορεύσει σε ακραίους μουσουλμάνους κληρικούς την είσοδο στη Γαλλία, ανακοίνωσε στο μεταξύ ο γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί. Οι μουσουλμάνοι κήρυκες θα επισκέπτονταν τη χώρα προκειμένου να συμμετάσχουν σε συνέδριο που θα διοργανωθεί τον Απρίλιο από την Ένωση Γαλλικών Ισλαμικών Οργανώσεων (UOIF).
skai Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στρατόπεδα συγκέντρωσης
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στρατόπεδα συγκέντρωσης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ