2013-01-14 10:42:06
Φωτογραφία για ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΙ Η ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ
Με τη δέουσα σοβαρότητα και προσοχή αντιμετωπίζουν στον Ολυμπιακό τη σημερινή (19:00, ΕΤ1) αναμέτρησή τους με τον Πανιώνιο, στο ΣΕΦ.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλει να διατηρήσει το αήττητο στο πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ, ύστερα από δώδεκα αγωνιστικές, και παράλληλα να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα στη Βαρκελώνη από την Μπαρτσελόνα, για το Top 16 της Ευρωλίγκας, πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση. Ο 47χρονος τεχνικός ανέλυσε, μέσω βίντεο, στους παίκτες του τα λάθη στα οποία υπέπεσαν στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», προχωρώντας στις απαραίτητες συστάσεις. Φυσικά, ακολούθησε η ανάλυση του αγωνιστικού στιλ της ομάδας της Νέας Σμύρνης, το οποίο έχει αλλάξει ριζικά με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από το Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Το ζητούμενο για τους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης δεν είναι απλώς η κατάκτηση του ροζ φύλλου. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει να δει τους παίκτες του να ανεβάζουν και πάλι «στροφές», παρουσιάζοντας βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με τα πρόσφατα παιχνίδια τους.


Άλλωστε, ακολουθούν κρίσιμες αναμετρήσεις στην Ευρωλίγκα, ενώ δεν αργούν και οι «μάχες» με τον Παναθηναϊκό στο δεύτερο γύρο της Α1 στο ΣΕΦ (04/02) και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο Ελληνικό (10/02).

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί σήμερα (14/01), με πρωινό χαλάρωμα στο ΣΕΦ, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, αφού κανονικά ακολούθησε χθες (13/01) το προπονητικό πρόγραμμα και ο Τζος Πάουελ, ο οποίος όμως δεν αποκλείεται να προφυλαχθεί από την τεχνική ηγεσία, αφού προέρχεται από τραυματισμό (στη Βαρκελώνη αγωνίστηκε με ένεση).

Η αποστολή για τον αγώνα με τον Πανιώνιο θα ανακοινωθεί μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ