2013-01-14 10:45:48
Φωτογραφία για Χρυσές Σφαίρες 2013 Οι νικητές και οι χαμένοι της 70ης απονομής
Το βράδυ της Κυριακής πραγματοποιήθηκε στο Beverly Hilton Hotel, του Μπέβερλι Χιλς, η 70η τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών. Η μεγάλη αυτή βραδιά εκτός από λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί  επεφύλασσε σημαντικές διακρίσεις για τους διάσημους ηθοποιούς και δημιουργούς, που διαγωνίζονταν.

Ο μεγάλος νικητής της βραδιάς που έφυγε με δυο αλλά πολύ σημαντικά Βραβεία ήταν η ταινία “Argo” και ο Μπεν Άφλεκ, που απέσπασε το Βραβείο «Καλύτερης δραματικής ταινίας» και «Καλύτερης σκηνοθεσίας».

Ο Μπεν Άφλεκ

Με τρία βραβεία, όμως, αποχώρησε από τη βραδιά και η ταινία "Les Miserables", που αναδείχτηκε η «Καλύτερη ταινία (Κωμωδία ή μιούζικαλ)» ενώ μέσα από αυτή ξεχώρισαν οι ρόλοι του Χιου Τζάκμαν και Αν Χάθαγουει, οι οποίοι  απέσπασαν τα Βραβεία «Καλύτερης ερμηνείας Α’ αντρικού ρόλου και Β’ γυναικείου ρόλου» αντίστοιχα.

Ο Χιου Τζάκμαν στις Χρυσές Σφαίρες


Η Αν Χάθαγουεϊ

Η ταινία “Lincoln” έφυγε με ένα βραβείο, αυτό της «Καλύτερης ερμηνείας» για τον Ντάνιελ Ντέι Λιούις, όπως και η ταινία “Zero Dark Thirty” για την Τζέσικα Τσαστέιν.

Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις κρατώντας το βραβείο του

Η Τζέσικα Τσσστεϊν

Επίσης, η ταινία “Silver Linings Playbook” έμεινε με ένα βραβείο που απέσπασε η Τζένιφερ Λόρενς ενώ ο Ταραντίνο και η ταινία του “Django Unchained” πήρε δυο Βραβεία, ένα για το σενάριο και ένα για τον Κρίστοφερ Βαλτζ και τον «Β’ αντρικό ρόλο».

Η τηλεοπτική σειρά “Homeland” είχε την τιμητική της, αφού αναδείχτηκε ως η «Καλύτερη δραματική σειρά» ενώ η Κλερ Ντέινς και ο Ντάμιεν Λουις πήραν τα Βραβεία «Καλύτερος/η ηθοποιός σε τηλεοπτική σειρά».

Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την γέννηση του πρώτου της παιδιού έκανε η Αντέλ η οποία μάλιστα βραβεύτηκε για το τραγούδι της Skyfall που ακούστηκε στην ομώνυμη ταινία του Τζέιμς Μποντ.

www.yupiii.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ