2013-01-16 07:26:29
Φωτογραφία για Τα λένε για… να μείνει
Έφτασε η ώρα της αλήθειας για το μέλλον του Τοροσίδη! Σήμερα πιθανότητα ο διεθνής μπακ-χαφ θα συναντηθεί με τον Γιάννη Βρέντζο με τον οποίο θα συζητήσουν το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Σήμερα (ή το αργότερο άυριο) θα συναντηθεί ο Βασίλης Τοροσίδη με τη διοίκηση του Ολυμπιακού για να συζητήσουν το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Ο διεθνής μπακ-χαφ θα μιλήσει με τον Γιάννη Βρέντζο με στόχο να τελειώσει (θετικά ή αρνητικά) η συγκεκριμένη υπόθεση.

Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες είναι υπέρ της παραμονής του 27χρονου παίκτη, αλλά κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά ότι τελικά θα μείνει στην ομάδα.

Το τελευταίο διάστημα ο «Τόρο» παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής αντί να συνεχίσει την καριέρα του σε κάποια ομάδα του εξωτερικού, όπως ήθελε την τελευταία διετία.

Σημαντικό ρόλο στην αλλαγή αυτή έχει παίξει η γέννηση της κόρης του και κάποιοι δεν θεωρούν τυχαία τη δήλωση που έκανε μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό.


Όσον αφορά τις ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον από το εξωτερικό, από την Ιταλία είναι η Τζένοα, από την Αγγλία η Στόουκ Σίτι και η Μπριζ από το Βέλγιο.

Μέχρι στιγμής, όμως, δεν έχει προκύψει συγκεκριμένη πρόταση ή τουλάχιστον τέτοια που να τον δελεάζει. Εκτός κι αν έχει γίνει κάτι που δεν έχει δημοσιοποιηθεί.

Στον Τοροσίδη έχει προταθεί τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τις ετήσιες απολαβές του να αγγίζουν τις 600.000 ευρώ, χωρίς σε αυτές να υπλογίζονται τα μπόνους επίτευξης στόχων.

Χθες το βράδυ έγινε γνωστό ότι άμεσα (σήμερα-αύριο) θα γίνει συνάντηση και με τον Ράφικ Τζεμπούρ. Κάτι που ούτως ή άλλως αναμενόταν να γίνει από τις προηγούμενες ημέρες. Ωστόσο, από τη διοίκηση το διέψευδαν.
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Γκαρσία η…επιστροφή
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Γκαρσία η…επιστροφή
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ