2013-01-16 09:11:06
Φωτογραφία για Αχαΐα: Τα Καμίνια πολιορκούνται από ποντίκια και υποφέρουν από τη δυσοσμία!
Ποντίκια και δυσοσμία. Το δυσάρεστο σκηνικό συνθέτει την καθημερινότητα των κατοίκων στα Καμίνια.

Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται για την έλλειψη αποχετευτικού συστήματος, ενώ κάποιοι εκτιμούν ότι προωθούνται ανάλογα έργα σε άλλες περιοχές του Δήμου Πατρέων, αφήνοντας έξω τη μεγάλη περιοχή Καμίνια και Τσουκαλέικα.

Σύμφωνα με την Πελοπόννησο, βάσει της εξαιρετικά κρίσιμης κατάστασης, ο Γιώργος Πουλίδας, κάτοικος Καμινίων Αχαΐας, έστειλε πριν από λίγες μέρες επιστολή - διαμαρτυρία προς την ΔΕΥΑΠ, τον δήμαρχο Πατρέων και τον περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας.

«Γνωρίζετε ότι και οι δύο πρώην κοινότητες είναι παραλιακές και πολλών τα λύματα καταλήγουν στη θάλασσα που κολυμπάμε ή στα σκεπασμένα παλαιά χαντάκια της περιοχής; Απλά σας ενημερώνουμε ότι ζούμε με τα ποντίκια και τις οσμές. Μια επίσκεψή σας, θα σας πείσει», τονίζει στην επιστολή του ο κ. Πουλίδας.

Ο αναγνώστης της εφημερίδας «Πελοποννήσου» εκφράζει την απορία του, γιατί σε άλλες περιοχές όπως στην περιοχή του Δήμου Δύμης, η Περιφέρεια έσπευσε άμεσα να εγκρίνει κονδύλι για το αποχετευτικό σύστημα που δικαίως ζητούσαν οι κάτοικοι της Δυτικής Αχαΐας.

Επίσης καλεί τον Δήμο Πατρέων μέσω της ΔΕΥΑΠ, να εκπονηθεί άμεσα μελέτη, έτσι ώστε η Περιφέρεια να καλύψει το κόστος κατασκευής, όπως έγινε με τον Αλισσό του Δήμου Δύμης.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ