2013-01-16 09:44:53
Φωτογραφία για Κοπή πίττας του ΠΑ.ΣΥ.ΒΑ.
Σε μία Λαμπρή τελετή την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013 έκοψαν τις πίττες τους ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βατραχανθρώπων και η Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων στο γνωστό Heaven Paradise Club της Βαρυμπόμπης.

Καλεσμένοι πολλοί Ανώτεροι και Ανώτατοι Αξιωματικοί εν ανεργία όπως ο Υποστράτηγος Ο.Υ.Κ. Κωνσταντίνος Βελεγράκης ο Υποστράτηγος της ΕΛ. ΑΣ. Ανδρέας Κορδολέμης  και αρκετοί Αξιωματικοί εν αποστρατεία των Ειδικών Δυνάμεων όπως ο Υποστράτηγος Λευτέρης Συναδινός ο Ταξίαρχος Ο.Υ.Κ. Δημήτρης Θεοδώρου ο Ταξίαρχος Ο.Υ.Κ. Γεώργιος Ντόβας  και πολλοί φίλοι και μέλη των δύο Σωματείων..

Πριν την Τελετή της κοπής της πίττας πραγματοποιήθηκε άσκηση/επίδειξη των Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων που παραμένουν Μάχιμοι και συνεχίζουν να εκπαιδεύονται στα πλαίσια των Ειδικών Επιχειρήσεων..

Απενεμήθησαν τιμητικές πλακέτες του Πανελληνίου Συνδέσμου Βατραχανθρώπων στον Υποστράτηγο Ο.Υ.Κ. Α. Βίγλα και από μέρους του απένειμε στον Πρόεδρο του Πανελληνίου Συνδέσμου Βατραχανθρώπων Πλωτάρχη Ο.Υ.Κ. Κ. Λαζανά πλακέτα εκ μέρους του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Μιχαήλ Κωσταράκου .


Τιμητικός τίτλος Επιτίμου Προέδρου του Συνδέσμου στον Πρώτο Βατραχάνθρωπο της Ελλάδος και Ιδρυτή της Μονάδας Υποβρυχίων Καταστροφών Νικόλαο  Καρτελιά.

Τιμητική πλακέτα στον Βετεράνο αλεξιπτωτιστή και εκπαιδευτή Ελευθέρας Μάκη Καφαντάρη.

Τιμητική πλακέτα στον Φίλο μας Βετεράνο Βατραχάνθρωπο Lee Chi Wai που ήταν συμμαθητής του Αειμνήστου Διοικητή της ΜΥΚ Μανώλη Παπαγρηγοράκη η οποία θα σταλεί στην Κίνα.

 Τιμητική Πλακέτα στον Ναύτη Ο.Υ.Κ. Τ. Καλόστο.

με εκτίμηση,

 Γεώργιος Δρακόπουλος   Έφεδρος Ο.Υ.Κ.

 Αντιπρόεδρος  

 blog ΠΑ.ΣΥ.ΒΑ http://pasyba.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εκτός τόπου και χρόνου η ΔΕΗ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Εκτός τόπου και χρόνου η ΔΕΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ