2013-01-17 08:19:16
Φωτογραφία για Στην… πίεση ο Άρης
«Παλεύουν» με τον χρόνο οι άνθρωποι του Άρη αφού βρίσκονται μπροστά στη λήψη μια πολύ σημαντικής απόφασης που θα κρίνει το μέλλον του συλλόγου.

Μπορεί η ΠΑΕ Άρης, μετά την προσωρινή διαταγή που εξέδωσε το Πρωτοδικείο, να προφυλάσσεται από τους πιστωτές της και από τις αποφάσεις των διαιτητικών οργάνων της ΕΠΟ μέχρι τις 12 Απριλίου όμως αυτό δεν έχει διευκολύνει και πολύ τους «κίτρινους». Η ελληνική ομοσπονδία υποχρεώνει τη διοίκηση του Άρη να αποφασίσει ποια στρατηγική θα ακολουθήσει.

Η ΕΠΟ ζητεί από τους «κίτρινους» να αποσύρουν από την αίτησή τους το κομμάτι των παικτών και επικαλείται τη λύση που προωθεί για τις 33 δόσεις από τις 10 που είναι σήμερα. Δόσεις που δεν ικανοποιούν τον Άρη που θέλει τουλάχιστον 60 για ποσά που είναι πάνω από 150.000-200.000 ευρώ, ώστε να μπει στη διαδικασία να το σκεφτεί, αν και για αυτή την περίπτωση πάλι διατυπώνονται αμφιβολίες, ότι θα κάνουν το χρέος προς τους παίκτες -που φτάνει με τις περίφημες ρήτρες τα 9 εκατομμύρια- βιώσιμο.


Η αναβολή που δόθηκε στην υπόθεση του Κουλουχέρη, που έχει ζητήσει την αφαίρεση βαθμών για τις 12 του άλλου μήνα, δίνει στους «κίτρινους» το χρονικό περιθώριο να κάνουν κάποιες επαφές με την ΕΠΟ και τη λίγκα, σε μια προσπάθεια να βρεθεί μια λύση που να εξυπηρετεί όλες τις πλευρές. Εκτός και αν οι «κίτρινοι» αποφασίσουν να πάνε μέχρι τέλους την υπόθεση του άρθρου 99 και στο κομμάτι των παικτών, παίρνοντας παράλληλα και το ρίσκο να έχουν την... ΕΠΟ απέναντί τους, απόφαση που θα κληθούν να πάρουν σύντομα.
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ